У Apple Watch se виявили серйозний недолік. Повідомляється, що годинник перегрівається після декількох годин використання. Кілька власників Apple Watch SE в Південній Кореї зіткнулися з проблемами, як наголошується в повідомленні Reddit, в якому перераховані скарги.

Читайте Знай в Google News!

Було шість повідомлень від власників Apple Watch se з Південної Кореї, у яких годинник Apple Watch перегрівався і виходив з ладу, з жовтою плямою, що з'явилася в правому верхньому куті годинника.

Всі власники, у яких виникли проблеми, носили годинник, коли вони нагрівалися на зап'ясті або під час зарядки, а потім у них виникла проблема з дисплеєм. Як описано на Reddit:

"Власник отримав товар 8 жовтня. Вночі 9 жовтня власник спав з годинником на зап'ясті. Прокинувся 10 жовтня і виявив, що зап'ястя дуже гаряче. Власник швидко зняв годинник і виявив червону пляму від опіків на руці. Немає сигналів живлення від годинника, але звук відтворюється добре при пошуку годин за допомогою функції "Знайти мій годинник". Власник обміняв пристрій на новий 16 жовтня.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Apple Watch SE" не розбиралися, тому неясно, що може бути причиною проблеми, але, як зазначалося на Reddit, якщо він схожий за дизайном на попередні моделі, це можуть бути роз'єми дисплея поруч з Taptic Engine.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що експерти перевірили автономність новеньких iPhone 12. Результати засмутили навіть експертів, так як Android-смартфони в плані автономності набагато краще справляються з цим завданням. Відзначимо, що в нових смартфонах потужні чіпсети, а Apple зменшила обсяг акумулятора.

Як повідомляв Знай.uа, Android 11 з'явився на смартфонах користувач буквально кілька місяців тому, але від помилок він все ще не позбувся. Схоже, компанія Google не поспішає виправляти баги, про які користувачів масово скаржаться на тематичних форумах.

Також Знай.uа повідомляв, DxOMark порадує любителів смартфонів новими тестуваннями смартфонів. Тепер компанія буде тестувати і якість екранів у гаджетів, хоча на самому початку вони тестували тільки основні камери у смартфонів.