Ви коли-небудь замислювалися, який шкільний автобус в світі самий позашляховий? Добре, Торсус тут, щоб відповісти на це питання з новим Praetorian School Bus.

Читайте Знай в Google News!

Нова версія шкільного автобуса Torsus Praetorian може перевозити до 35 дітей по найскладніших маршрутах світу, з інтер'єром з виготовленими на замовлення сидіннями, обшитими спеціальною тканиною і полімерним захисним покриттям, а також ременями безпеки, придатними для будь-якого віку. Додаткові функції включають складаний підлокітник і опору для стегон з боку проходу.

Чеська компанія використовує модернізоване шасі підвищеної вантажопідйомності від MAN разом з 6,9-літровим шестициліндровим дизельним двигуном тієї ж компанії. Цей двигун видає 286 к.с. (290 к. с.) і 848 фунт-фут (1150 Нм) крутного моменту, які передаються на всі чотири колеса; крім того, є два диференціала блокування на випадок, коли ситуація стане жорсткою.є

Колеса шкільного автобуса Praetorian взуті в позашляхові шини Michelin, а дорожній просвіт становить вражаючі 340 мм, що дозволяє йому долати воду на глибину до 900 мм.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Звичайно, Torsus пропонує Praetorian не тільки у форматі шкільного автобуса, але і в широкому діапазоні конфігурацій. До них відносяться все, від порожнього автобуса до транспортера для Мін і від машини швидкої допомоги для евакуації до відповідного транспортного засобу для експедиції.

Torsus Praetorian, carscoops

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що експерти перевірили автономність новеньких iPhone 12. Результати засмутили навіть експертів, так як Android-смартфони в плані автономності набагато краще справляються з цим завданням. Відзначимо, що в нових смартфонах потужні чіпсети, а Apple зменшила обсяг акумулятора.

Як повідомляв Знай.uа, Android 11 з'явився на смартфонах користувач буквально кілька місяців тому, але від помилок він все ще не позбувся. Схоже, компанія Google не поспішає виправляти баги, про які користувачів масово скаржаться на тематичних форумах.

Також Знай.uа повідомляв, DxOMark порадує любителів смартфонів новими тестуваннями смартфонів. Тепер компанія буде тестувати і якість екранів у гаджетів, хоча на самому початку вони тестували тільки основні камери у смартфонів.