Поліції Японії нещодавно був подарований модифікований Lexus LC 500 для поповнення свого автопарку.

Читайте Знай в Google News!

Розглянутий LC 500 був подарований керівником Lexus Казуо Накамурою департаменту поліції префектури Точігі, який має довгу історію використання висококласних японських автомобілів у своєму парку. Фактично, в даний час в її автопарку є Nissan GT-R, а в минулому вона також використовувала кілька моделей Honda NSX, а також FD Mazda RX-7, Nissan Skyline R34, Nissan Skyline R33 і Subaru, Impreza WRX STi.

Влада використовуватиме цей LC 500 для свого мобільного транспортного засобу, щоб зменшити кількість дорожньо-транспортних пригод і зупинити нелегальних гонщиків.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Основні зміни включають чорно-білу розмальовку поліції, миготливу смугу на даху і миготливі вогні, приховані під передньою решіткою.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що експерти перевірили автономність новеньких iPhone 12. Результати засмутили навіть експертів, так як Android-смартфони в плані автономності набагато краще справляються з цим завданням. Відзначимо, що в нових смартфонах потужні чіпсети, а Apple зменшила обсяг акумулятора.

Як повідомляв Знай.uа, Android 11 з'явився на смартфонах користувач буквально кілька місяців тому, але від помилок він все ще не позбувся. Схоже, компанія Google не поспішає виправляти баги, про які користувачів масово скаржаться на тематичних форумах.

Також Знай.uа повідомляв, DxOMark порадує любителів смартфонів новими тестуваннями смартфонів. Тепер компанія буде тестувати і якість екранів у гаджетів, хоча на самому початку вони тестували тільки основні камери у смартфонів.