Можливо, M235i провалив тест лося, але BMW 2-Series Gran Coupe отримав вищі оцінки від Страхового інституту дорожньої безпеки (IIHS) за ударостійкість і системи запобігання фронтального зіткнення.

Субкомпактна модель преміум-класу, яка йде врозріз з подібними Mercedes-Benz CLA, отримала "хороші" оцінки у всіх критеріях.

Читайте Знай в Google News!

Він отримав оцінку "чудовий", а Асистент може допомогти запобігти зіткненню, що теж вплинуло на підсумкову оцінку.

Варто відзначити, що передні фари 2-Series Gran Coupe отримали оцінку "гранично", оскільки вони забезпечують недостатнє освітлення, а світлодіодні проектори з адаптивним вигином також не вразили через надмірне засліплення. В результаті BMW не вдалося отримати жодного з двох високих рейтингів.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Втім, при ДТП фари явно грають не таку велику роль, як міцність авто.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що експерти перевірили автономність новеньких iPhone 12. Результати засмутили навіть експертів, так як Android-смартфони в плані автономності набагато краще справляються з цим завданням. Відзначимо, що в нових смартфонах потужні чіпсети, а Apple зменшила обсяг акумулятора.

Як повідомляв Знай.uа, Android 11 з'явився на смартфонах користувач буквально кілька місяців тому, але від помилок він все ще не позбувся. Схоже, компанія Google не поспішає виправляти баги, про які користувачів масово скаржаться на тематичних форумах.

Також Знай.uа повідомляв, DxOMark порадує любителів смартфонів новими тестуваннями смартфонів. Тепер компанія буде тестувати і якість екранів у гаджетів, хоча на самому початку вони тестували тільки основні камери у смартфонів.