Жінка отримала серйозні травми хребта після того, як Jeep Wrangler, в якому вона була пасажиром, впав з підступного перевалу чорного ведмедя в Теллурайді, штат Колорадо.

Інцидент стався в суботу, 10 жовтня, і вид червоного Jeep Wrangler, що падає зі схилу гори, зняв на камеру інший джип, що їде по стежці.

Читайте Знай в Google News!

Telluride News повідомляє, що 22-річний водій Wrangler припаркував позашляховик уздовж стежки, допомагаючи іншому водієві пройти складний поворот. Однак, як повідомляється, гальмо стоянки відмовило. Коли автомобіль котився до краю, водій спробував забратися назад всередину, але його відкинуло. Потім він впав з дороги з 23-річним пасажиром і двома цуценятами всередині.

Як повідомляється, Wrangler впав на шість поворотів, перш ніж зупинитися на дорозі внизу. Жінку викинуло з джипа на другому з шести зворотних шляхів.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

*update Tuesday evening: Decker has been found and is safe! See post above for details. Deputies, San Miguel County...

Geplaatst door San Miguel County Sheriff op Zaterdag 10 oktober 2020

Місцева влада поспішила на місце події після отримання більше двох десятків дзвінків від очевидців, які бачили, як Wrangler перекидався з гори. Прибули фельдшери і доставили поранену в медичний центр Теллурайд, перш ніж її доставили літаком в лікарню Святої Марії. Водій отримав легкі травми і лікувався в медичному центрі Теллурида.

Обидва щенята були знайдені і, як стверджується, здорові.

Що стосується червоного Jeep Wrangler Sport, то він залишився всього лише шматком подрібненого металобрухту.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що експерти перевірили автономність новеньких iPhone 12. Результати засмутили навіть експертів, так як Android-смартфони в плані автономності набагато краще справляються з цим завданням. Відзначимо, що в нових смартфонах потужні чіпсети, а Apple зменшила обсяг акумулятора.

Як повідомляв Знай.uа, Android 11 з'явився на смартфонах користувач буквально кілька місяців тому, але від помилок він все ще не позбувся. Схоже, компанія Google не поспішає виправляти баги, про які користувачів масово скаржаться на тематичних форумах.

Також Знай.uа повідомляв, DxOMark порадує любителів смартфонів новими тестуваннями смартфонів. Тепер компанія буде тестувати і якість екранів у гаджетів, хоча на самому початку вони тестували тільки основні камери у смартфонів.