Компанія Канберри, що займається розробкою нового обладнання для австралійських солдатів, дислокованих за кордоном, отримала багатомільйонний оборонний контракт.

Читайте Знай в Google News!

Kord Defense отримала від федерального уряду контракт на 3,4 мільйона доларів на створення нової кнопкової технології для персоналу сил оборони.

Читайте Знай в Google News!

Технологія дозволить членам ADF керувати електронними пристроями на своєму тілі або зброї, не відриваючи очей від потенційної мети або від обладнання.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Керуючий директор Kord Пітер Моран висловив сподівання, що проект буде завершений до 2022 року, а потім буде впроваджений в армію.

"У солдатів є багато електроніки, яку вони контролюють як частину свого завдання, але Електроніка на їх тілі змушує їх прибирати руки і опускати очі, щоб подивитися на органи управління",-сказав пан Моран.

Армія США
Армія США

"Це може зайняти секунди, щоб знову вдарити ціль, і це може означати різницю між життям і смертю".

Пан Моран сказав, що ця технологія була розроблена для інтеграції у військові вироби, такі як проекційні дисплеї для солдатів. "Ми розробляємо контролер, який може бути вбудований в кілька кнопок на зброю і може керувати низкою різних аксесуарів, майже як ігровий контролер", - сказав він.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що експерти перевірили автономність новеньких iPhone 12. Результати засмутили навіть експертів, так як Android-смартфони в плані автономності набагато краще справляються з цим завданням. Відзначимо, що в нових смартфонах потужні чіпсети, а Apple зменшила обсяг акумулятора.

Як повідомляв Знай.uа, Android 11 з'явився на смартфонах користувач буквально кілька місяців тому, але від помилок він все ще не позбувся. Схоже, компанія Google не поспішає виправляти баги, про які користувачів масово скаржаться на тематичних форумах.

Також Знай.uа повідомляв, DxOMark порадує любителів смартфонів новими тестуваннями смартфонів. Тепер компанія буде тестувати і якість екранів у гаджетів, хоча на самому початку вони тестували тільки основні камери у смартфонів.