Серед усіх анонсів заходу Apple "Hi, Speed" одним з найцікавіших є новий iPhone 12 Mini. Він забезпечує той же флагманський iPhone, який ви очікуєте, але в набагато меншому корпусі, ніж ми звикли бачити. Для людини, яка любить крихітні телефони, Це виглядає неймовірно.

Читайте Знай в Google News!

Apple голосно заявляє про те, що iPhone 12 Mini є найменшим телефоном 5g, доступним на даний момент, але без особистої присутності, щоб помацати його, важко оцінити, наскільки він малий насправді.

Замість цього у нас є наступна краща річ.

Експерти створили рендер iPhone 12 Mini, порівняли його з рендерами інших популярних телефонів Android і переконалися, що всі розміри максимально точні. Що відразу ж привертає увагу, це те, що iPhone 12 Mini не набагато вище Motorola RAZR, коли він закритий, що дійсно дозволяє побачити, наскільки маленький телефон Mini.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Ми також можемо побачити, що він коротший, ніж Pixel 4A і Pixel 5, які є двома найменшими телефонами Android у 2020 році. При більш уважному розгляді порівняння Pixel, звичайний iPhone 12 виглядає приблизно так само, як Pixel 5. Pixel 4a 5g-найбільший Pixel, який ми маємо в цьому році, але він все ще поступається iPhone 12 Pro Max.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що експерти перевірили автономність новеньких iPhone 12. Результати засмутили навіть експертів, так як Android-смартфони в плані автономності набагато краще справляються з цим завданням. Відзначимо, що в нових смартфонах потужні чіпсети, а Apple зменшила обсяг акумулятора.

Як повідомляв Знай.uа, Android 11 з'явився на смартфонах користувач буквально кілька місяців тому, але від помилок він все ще не позбувся. Схоже, компанія Google не поспішає виправляти баги, про які користувачів масово скаржаться на тематичних форумах.

Також Знай.uа повідомляв, DxOMark порадує любителів смартфонів новими тестуваннями смартфонів. Тепер компанія буде тестувати і якість екранів у гаджетів, хоча на самому початку вони тестували тільки основні камери у смартфонів.