За повідомленням Android Central, Chrome OS, можливо, нарешті перейде в темний режим, але поки він був помічений тільки на експериментальній версії Canary.

Читайте Знай в Google News!

Перш ніж почати возитися з Canary, майте на увазі: Canary - це бета-версія Google Chrome OS, який отримує щоденні оновлення функцій, перш ніж вони будуть широко протестовані. Доступ до нього можливий тільки з Chromebook, переведеного в спеціальний режим розробника.

Google Chrome
Google Chrome

Android Central повідомляє, що темний режим має деякі помилки, але зазначає, що він, здається, застосовується до всього інтерфейсу користувача, а не тільки до більш темного фону.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Apple Watch залишили опік на тілі власника. Повідомляється, що користувачі скаржаться на перегрів гаджета, який може привести до опіків. Повідомляється, що зламаний годинник власники обміняли в магазині Apple.

Як повідомляв Знай.uа, експерти назвали найкращий антивірус для ОС Windows 10. Переможцем виявився стоковий антивірус від Microsoft, так як він має всі необхідні функції для захисту.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Facebook тестує нову технологію, для спілкування користувачів зі своїми сусідами.