У своєму останньому відеоролику iFixit розібрав iPhone 12 і iPhone 12 Pro і виявив, що пристрої дуже схожі один на одного всередині.

Читайте Знай в Google News!

Коли вони зняли екран камери з iPhone 12, iFixit виявив пластикову прокладку, в якій iPhone 12 Pro має телеоб'єктив і датчик LiDAR. Обидва пристрої мають 12-мегапіксельні та надширококутні камери.

iFixit також перевірив рентгенівський знімок (люб'язно наданий Creative Electron) внутрішніх частин телефонів, на якому видно масив бездротової зарядки MagSafe. Рентгенівський знімок iPhone 12 Pro має чорну рамку, але це рамка з нержавіючої сталі (у iPhone 12 рамка алюмінієва).

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Що стосується ремонтопридатності, iFixit дав iPhone 12S 6 балів з 10; на пристроях є багато гвинтів, які потрібно відстежувати, коли ви возитеся (iFixit зазначає, що краще, ніж клей), а поліпшена гідроізоляція може ускладнити ремонт, але знизить ймовірність необхідності ремонту пошкоджень, нанесених водою. За словами iFixit, найбільшим недоліком є скло на передній і задній частині обох пристроїв, що збільшує ймовірність пошкодження телефонів при падінні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Apple Watch залишили опік на тілі власника. Повідомляється, що користувачі скаржаться на перегрів гаджета, який може привести до опіків. Повідомляється, що зламаний годинник власники обміняли в магазині Apple.

Як повідомляв Знай.uа, експерти назвали найкращий антивірус для ОС Windows 10. Переможцем виявився стоковий антивірус від Microsoft, так як він має всі необхідні функції для захисту.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Facebook тестує нову технологію, для спілкування користувачів зі своїми сусідами.