Управління по захисту даних Італії почало розслідування широкого використання ботів, які генерують підроблені зображення оголеної натури в додатку для обміну повідомленнями Telegram. Ця новина послідувала за розслідуванням, проведеним охоронною фірмою Sensity, яка виявила, що станом на липень 2020 року було створено понад 100000 фальшивих зображень, які були опубліковані в загальнодоступних каналах Telegram.

Читайте Знай в Google News!

Боти можуть створювати фальшиві оголені тіла з водяними знаками або частково оголеними, а користувачі платять за "розкриття" всього зображення. Користувачі могли відправити боту фотографію жінки і отримати назад версію фотографії з" віддаленої " одягом і без вказівки на те, що зображення було змінено. За даними Sensity, обмежена кількість зображень, створених ботами, більшість з яких витягуються з облікових записів соціальних мереж і потім обробляються, є жертвами, які "виявилися неповнолітніми".

смартфон, фото Pxhere
смартфон, фото Pxhere

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, Apple Watch залишили опік на тілі власника. Повідомляється, що користувачі скаржаться на перегрів гаджета, який може привести до опіків. Повідомляється, що зламаний годинник власники обміняли в магазині Apple.

Як повідомляв Знай.uа, експерти назвали найкращий антивірус для ОС Windows 10. Переможцем виявився стоковий антивірус від Microsoft, так як він має всі необхідні функції для захисту.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Facebook тестує нову технологію, для спілкування користувачів зі своїми сусідами.