У мережі з'явилося відео з новим контролером DualSense для PS5.

Ми вже знали, що DualSense має деякі знайомі риси PlayStation-чотири лицьових кнопки у верхній половині, два аналогових джойстика в нижній половині, чотири тригери і, як DualShock 4 на PS4, тачпад посередині - а відео дає гарне уявлення про всі ці функції і новий дизайн контролера.

Читайте Знай в Google News!

Правда, контролер так і не показали в дейсвтвії, тому ми не побачимо в дії таких речей, як нова тактильна зворотний зв'язок DualSense і адаптивні тригери. І незважаючи на те, що на коробці DualSense вказана Сумісність тільки з PS5, блогеру вдалося підключити контролер за допомогою дроту до Surface Laptop Go і по бездротовій мережі до Google Pixel 5. Він навіть зміг зіграти в гру на хмарному ігровому сервісі Microsoft xCloud на смартфоні Pixel.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Виробник відео також розібрав DualSense, поглянувши на схему всередині контролера і виявивши, що він має батарею на 1560 маг.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Apple Watch залишили опік на тілі власника. Повідомляється, що користувачі скаржаться на перегрів гаджета, який може привести до опіків. Повідомляється, що зламаний годинник власники обміняли в магазині Apple.

Як повідомляв Знай.uа, експерти назвали найкращий антивірус для ОС Windows 10. Переможцем виявився стоковий антивірус від Microsoft, так як він має всі необхідні функції для захисту.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Facebook тестує нову технологію, для спілкування користувачів зі своїми сусідами.