Як тільки компанія заявить, що її пристрій є водонепроникним, обов'язково знайдуться бажаючі це твердження перевірити. І не тільки в звичайній воді, але і на дуже великій глибині. Тест на водонепроникність iPhone 12 провів засновник EAP-каналу EverythingApplePro. А щоб новий смартфон не відчував себе самотнім, iPhone 11 теж випробували з ним.

Читайте Знай в Google News!

На першому етапі було вирішено занурити обидва пристрої у воду на глибину до 2 метрів. І вони з честю впоралися з випробуванням, зумівши протриматися у воді півгодини. Після тестування екран, тачпад і мікрофон продовжували нормально працювати.

На цьому було вирішено не зупинятися і iPhone 12 і iPhone 11 було вирішено занурити у воду на глибину 5,49 метра. І смартфони пройшли цей тест на відмінно. Але і на цьому ентузіасти не зупинялися. Натхнені результатами перших двох раундів, вони вирішили провести більш екстремальний тест, відправивши смартфони в плавання на глибину 9,14 метра. І апарат успішно витримав це випробування, витримавши занурення у воду на 21 хвилину.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Природно, навряд чи можна рекомендувати проводити подібні тести в повсякденному житті. Той факт, що смартфони, які пройшли тестування, продовжують працювати, не означає, що такі експерименти варто повторювати.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Apple Watch залишили опік на тілі власника. Повідомляється, що користувачі скаржаться на перегрів гаджета, який може привести до опіків. Повідомляється, що зламаний годинник власники обміняли в магазині Apple.

Як повідомляв Знай.uа, експерти назвали найкращий антивірус для ОС Windows 10. Переможцем виявився стоковий антивірус від Microsoft, так як він має всі необхідні функції для захисту.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Facebook тестує нову технологію, для спілкування користувачів зі своїми сусідами.