Коли Віана Фергюсон була модератором вмісту Facebook, вона натрапила на повідомлення, яке вона відразу ж визнала расистською: фотографія білої сім'ї з чорношкірим дитиною з написом "Будинок - Це не будинок без домашньої тварини". Але їй було важко переконати свого менеджера, що це не просто невинна фотографія сім'ї.

Читайте Знай в Google News!

Вона вказала, що на фотографії немає домашньої тварини, але менеджер також сказав їй: "Ну, на фотографії будинку теж немає".

робота за ноутбуком, фото: Pxhere
робота за ноутбуком, фото: Pxhere

Фергюсон сказав, що це один з декількох прикладів відсутності структури та підтримки, з якими модератори Facebook стикаються у своїй повсякденній роботі, переважна більшість з яких виконується для сторонніх консультантів. Facebook Facebook виступила на телеконференції, організованій групою, яка називає себе Real Facebook oversight Board, разом з прогресивною некомерційною організацією Color of Change, яка влітку виступила за бойкот рекламодавців Facebook, і британською некомерційною організацією з правосуддя в області технологій Foxglove.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"У 2020 році в найбільшій соціальній мережі світу клікбейт як і раніше править брехнею, а ненависть як і раніше поширюється в Facebook, як лісова пожежа в Каліфорнії",-сказала Корі Крейдер, співзасновник Foxglove. "Справи все ще настільки погані, що через два дні Марк Цукерберг ще раз дасть свідчення в Сенаті про те, що Facebook робить для вирішення цієї проблеми і захисту американської демократії".

Крейдер сказав, що Facebook вказує на свою величезну кількість модераторів Контенту як свідчення того, що серйозно ставиться до цих проблем. "Модератори контенту-це пожежники на передовій, які охороняють наші вибори", - сказала вона. Facebook facebook затягнув їх назад до офісів під час пандемії і тримав їх у офісах".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, хакери викрали особисті дані клієнтів лікарні, і тепер вони можуть опинитися у відкритому доступі для кожного. Зловмисники вимагають величезний грошовий викуп.

Як повідомляв Знай.uа, сервіс Google Play видалив кілька дитячих додатків для Android, які збирали дані про дітей, що порушило політику сервісу і закони.

Також Знай.uа повідомляв, мільйони власників смартфонів Xiaomi скаржаться на автономність своїх смартфонів після оновлення ОС до MIUI 12.