Facebook-останній технологічний гігант, який вступив у світ хмарних ігор, але пропозиції компанії дещо відрізняються від пропозицій конкурентів. На відміну від Amazon або Google, які пропонують автономні хмарні ігрові сервіси за певну плату, Facebook вводить хмарні ігри в своє існуюче додаток, в деякі з яких можна грати прямо зараз.

Читайте Знай в Google News!

"Ми робимо безкоштовні ігри, ми робимо ігри, стійкі до затримок, принаймні, для початку", - говорить Джейсон Рубін, віце-президент Facebook з ігрових питань. "Ми не обіцяємо 4K, 60 кадрів в секунду, тому ви платите нам 6,99 долара на місяць. Ми не намагаємося змусити вас купувати якесь обладнання, наприклад контролер".

За словами Рубіна, причина, чому Facebook вивчає хмару, полягає в тому, що вона відкриває всі типи ігор, які може запропонувати. Компанія почала займатися іграми більше десяти років тому з хітів на основі Flash, таких як FarmVille, перш ніж перейти на HTML5 для своєї платформи Instant Games, але обидві ці технології відносно обмежені меншими і простішими можливостями.

смартфон у руках, фото: pxhere
смартфон у руках, фото: pxhere

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Рубін каже, що перехід до хмари означає більш складні ігри, які компанія може запропонувати швидко і без проблем. Ці ігри HTML5 нікуди не зникнуть, а замість цього будуть пропонуватися разом з новими хмарними пропозиціями в додатку Facebook.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, хакери викрали особисті дані клієнтів лікарні, і тепер вони можуть опинитися у відкритому доступі для кожного. Зловмисники вимагають величезний грошовий викуп.

Як повідомляв Знай.uа, сервіс Google Play видалив кілька дитячих додатків для Android, які збирали дані про дітей, що порушило політику сервісу і закони.

Також Знай.uа повідомляв, мільйони власників смартфонів Xiaomi скаржаться на автономність своїх смартфонів після оновлення ОС до MIUI 12.