Десять років тому Apple створила iPhone 4, який для свого часу виглядав гармонійно і стильно. Цього року при створенні iPhone 12 компанія згадала про старий пристрій і вирішила запропонувати точно такий же дизайн в своїх нових продуктах, але з деякими коригуваннями дисплея і розмірів корпусу.

Читайте Знай в Google News!

Одне зі спірних рішень-зрізані рамки. Деякі вважали, що у випадку з iPhone 12 компанія намагалася виділитися, не звертаючи уваги на ергономіку і зручність використання пристрою. Тепер здається, що користувачі повинні покласти нові пристрої в футляр, щоб приховати ці краї і уникнути шрамів на долонях.

Серед тих, хто першим купив iPhone 12, були і ті, для кого краю пристрою виявилися гострими. У мережі стали з'являтися фотографії, що свідчать про те, що після використання новенького iPhone залишилися сліди на долонях, а також порізані пальці.

iPhone 12, gizchina

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Але було і багато тих, хто захищав нові смартфони серії iPhone 12 і заявляв, що проблема перебільшена.

iPhone 12, gizchina

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, хакери викрали особисті дані клієнтів лікарні, і тепер вони можуть опинитися у відкритому доступі для кожного. Зловмисники вимагають величезний грошовий викуп.

Як повідомляв Знай.uа, сервіс Google Play видалив кілька дитячих додатків для Android, які збирали дані про дітей, що порушило політику сервісу і закони.

Також Знай.uа повідомляв, мільйони власників смартфонів Xiaomi скаржаться на автономність своїх смартфонів після оновлення ОС до MIUI 12.