Tesla не пішов у мінус, незважаючи на бурхливу пандемію та економічну кризу, повідомивши про п'ятий квартальний прибуток поспіль минулого тижня. Завдяки хорошим результатам, генеральний директор Ілон Маск тепер має право отримати четвертий транш зі свого величезного компенсаційного пакету в розмірі 55 мільярдів доларів.

Читайте Знай в Google News!

Виробник електромобілів вже виконав першу вимогу щодо четвертого траншу-середню ринкову капіталізацію за шість місяців у розмірі 250 мільярдів доларів. Tesla також перевищила іншу вимогу до пакету заробітної плати Маска: сукупна EBITDA( прибуток до вирахування відсотків, податків і амортизації) у розмірі 4, 5 мільярда доларів за чотири квартали поспіль.

Згідно з останньою документацією Tesla, Маск отримає 8,44 мільйона опціонів на покупку акцій Tesla від Ради директорів компанії за ціною виконання 70 доларів за акцію, як тільки результати будуть підтверджені радою директорів. Вартість опціонів до вирахування податків становить 2,9 мільярда доларів при ціні акцій в 413 доларів в понеділок вдень. Маск повинен володіти акціями, які він купує протягом п'яти років.

Ілон Маск, casrscoops
Ілон Маск, casrscoops

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

За оцінками Forbes, Маск вже займає п'яте місце в списку найбагатших людей світу зі статком в 91,9 мільярда доларів. Його статок збільшився майже в чотири рази з середини березня, коли він зайняв 31 місце в нашому списку мільярдерів зі статком в 24,6 мільярда доларів. Маску належить 21% Tesla, але він заклав більше половини своєї частки в якості застави за особистими позиками.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, хакери викрали особисті дані клієнтів лікарні, і тепер вони можуть опинитися у відкритому доступі для кожного. Зловмисники вимагають величезний грошовий викуп.

Як повідомляв Знай.uа, сервіс Google Play видалив кілька дитячих додатків для Android, які збирали дані про дітей, що порушило політику сервісу і закони.

Також Знай.uа повідомляв, мільйони власників смартфонів Xiaomi скаржаться на автономність своїх смартфонів після оновлення ОС до MIUI 12.