Mercedes-Benz вже кілька років пропонує можливість замовити деякі зі своїх моделей зі світиться логотипом. Тепер ця функція викликала відкликання авто в США.

Читайте Знай в Google News!

За даними Національної адміністрації безпеки дорожнього руху, електричне заземлення світиться значка могло бути неправильно встановлено і вплинути на роботу інших компонентів.

У список входять такі речі, як гідропідсилювач керма, а також ліва фара і електродвигун склоочисника, що означає, що порушені моделі GLE і GLS не відповідають необхідним стандартам безпеки, що збільшує ризик аварії. Однак більш позитивним моментом є те, що автовиробник не знає про будь-які аварії або травми, пов'язані з цією проблемою, яка зачіпає 12799 автомобілів, всі з яких, за оцінками, мають цей дефект.

Mercedes / фото : Авторевю
Mercedes / фото : Авторевю

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У цю кампанію з безпеки включені версії 350, 450 і 580 GLE 2020 модельного року, а також 450 і 580 варіанти GLS 2020 року. Щоб вирішити цю проблему, авторизовані фахівці просто перемістять заземлення, і це має вирішити проблему. Як завжди, всі роботи будуть проводитися безкоштовно.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, хакери викрали особисті дані клієнтів лікарні, і тепер вони можуть опинитися у відкритому доступі для кожного. Зловмисники вимагають величезний грошовий викуп.

Як повідомляв Знай.uа, сервіс Google Play видалив кілька дитячих додатків для Android, які збирали дані про дітей, що порушило політику сервісу і закони.

Також Знай.uа повідомляв, мільйони власників смартфонів Xiaomi скаржаться на автономність своїх смартфонів після оновлення ОС до MIUI 12.