Команда з модернізації тактичної мережі армії США хоче інтегрувати носяться пристрої з новими бойовими окулярами з доповненою реальністю в якості засобу підвищення кібербезпеки.

Читайте Знай в Google News!

Дональд Коултер, старший радник з науки та технологій мережевої крос-функціональної групи, заявив у понеділок на веб-семінарі, організованому C4ISRNET, що одним з пріоритетів команди на наступний рік є просування носяться технологій для аутентифікації користувачів.

Відповідно до поточних можливостей, користувачі проходять аутентифікацію з використанням паролів, загальних карт доступу або токенів для перевірки. Але цих можливостей недостатньо в операційному середовищі, сказав Коултер.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"Вони можуть бути зламані, пошкоджені [або] втрачені в умовах експлуатації", - сказав він. "Спроба ввести пароль в тактичних рукавичках за допомогою крихітної клавіатури, - не оптимальне рішення".

За допомогою носяться пристроїв особистість солдатів перевіряється з використанням біометричних даних, таких як частота серцевих скорочень, ХОДА, унікальні сигнатури шкіри і фізичне місце розташування. У носяться технологій двоякі переваги: вони роблять системи армії більш безпечними, але при цьому більш інтуїтивно зрозумілими для солдатів в польових умовах.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, хакери викрали особисті дані клієнтів лікарні, і тепер вони можуть опинитися у відкритому доступі для кожного. Зловмисники вимагають величезний грошовий викуп.

Як повідомляв Знай.uа, сервіс Google Play видалив кілька дитячих додатків для Android, які збирали дані про дітей, що порушило політику сервісу і закони.

Також Знай.uа повідомляв, мільйони власників смартфонів Xiaomi скаржаться на автономність своїх смартфонів після оновлення ОС до MIUI 12.