Пройшло майже рік, оскільки ми останній раз чули про новий проект електричного велосипеда Harley-Davidson, але, судячи з того, що компанія оголосила, очікування, можливо, варто було. Компанія Harley-Davidson представила приголомшливий новий електричний велосипед, який, за її словами, надійде в продаж в березні 2021 року. Виробник мотоциклів також виділяє свій підрозділ електронних велосипедів в окрему компанію під назвою Serial 1 Cycle.

Читайте Знай в Google News!

В першу чергу, це ностальгічний спектакль. Назва Serial 1 є відсиланням до "серійного номеру один", прізвиська найстарішого відомого мотоцикла Harley-Davidson, побудованого в 1903 році. Дизайн мотоцикла з білими шинами, шкіряними сідлом і ручками, а також гладкою чорною рамою покликаний вловити час першого мотоцикла.

Нова компанія Harley виникла з центру розробки продукції Skunk Works, де невелика група "пристрасних ентузіастів мотоциклів і велосипедів" працювала над проектуванням і розробкою електронного велосипеда, "гідного імені Harley-Davidson", - говорить Харлі.

Harley-Davidson, the verge

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Harley-Davidson не став пропонувати ніяких специфікацій, тому ми можемо тільки будувати припущення про рівень потужності, розмір акумулятора, запас ходу і ціну.

Harley-Davidson, the verge

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Ілон Маск знову розбагатів на 2.9 мільярда доларів. Повідомляється, що гроші надійшли в якості "премії" за успішне управління компанією Tesla, ситуація якої навіть покращилася в розпал пандемії.

Як повідомляв Знай.uа, NASA перенесли політ космонавтів на МКС, так що політ відбудеться вже в наступному місяці.

Також Знай.uа повідомляв, Google Play заполонили віруси. Експерти перевірили додатки на наявність шкідливого коду, і виявили кілька додатків, які можуть красти особисті дані користувач.