Реліз Cyberpunk 2077 знову переноситься, на цей раз до 10 грудня. Розробник CD Projekt Red повідомляє, що він все ще працює над патчем у день запуску гри, який раніше був запланований на 19 листопада. Він частково пояснює затримку своїм мультиплатформенним випуском, в якому гра буде запущена на двох поколіннях консольного обладнання, ПК і Google Stadia.

Читайте Знай в Google News!

"Найбільша проблема для нас прямо зараз-це одночасне постачання гри на консоль поточного, наступного покоління і ПК, що вимагає від нас підготувати і протестувати дев'ять версій гри", - йдеться в повідомленні компанії. "Ми повинні переконатися, що все працює добре і кожна версія працює без збоїв. Ми розуміємо, що це може здатися нереальним, коли хтось каже, що 21 день може мати значення в такій масштабній і складній грі, але це дійсно так".

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Cyberpunk 2077 офіційно став золотим на початку жовтня, і розробники пообіцяли через Twitter, що"більше ніяких затримок не відбувається". Релізна версія вже доопрацьована, але CD Projekt Red розробляє подальші оновлення до дня випуску гри.

Cyberpunk 2077-одна з найбільш очікуваних ігор 2020 року. Але з урахуванням останньої затримки в кінці цього року, будемо сподіватися, що вона просто з'явиться.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Ілон Маск знову розбагатів на 2.9 мільярда доларів. Повідомляється, що гроші надійшли в якості "премії" за успішне управління компанією Tesla, ситуація якої навіть покращилася в розпал пандемії.

Як повідомляв Знай.uа, NASA перенесли політ космонавтів на МКС, так що політ відбудеться вже в наступному місяці.

Також Знай.uа повідомляв, Google Play заполонили віруси. Експерти перевірили додатки на наявність шкідливого коду, і виявили кілька додатків, які можуть красти особисті дані користувач.