Пандемія коронавірусу викликала безліч змін в поведінці і розпорядку дня багатьох людей. У всьому світі люди повинні залишатися вдома, щоб залишатися в безпеці. Це означає, що багатьом людям доводилося шукати альтернативні способи зайняти себе. Звичайно, для багатьох це збільшило екранний час. Багато людей також зверталися за втіхою до ігрових консолей. Згідно з недавнім звітом, Sony PS5 і Microsoft Xbox Series X продаються як гарячі пиріжки.

Читайте Знай в Google News!

Для Sony PS5 інвентар на декількох платформах розпроданий протягом 24 годин. Нова ігрова консоль Microsoft Xbox Series X / S була попередньо продана через кілька каналів у Північній Америці, Японії та інших країнах. Однак розпродаж цих консолей також займає кілька годин.

Високі продажі не обмежуються новітніми консолями Sony і Microsoft. Ще в серпні Nintendo оголосила результати за другий квартал 2020 року. Згідно з фінансовими даними, це найвищий квартальний звіт за всю свою історію. Його чистий прибуток збільшився більш ніж у 5 разів.

Sony PlayStation 5 затьмарить конкурентів
Sony PlayStation 5 затьмарить конкурентів

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Термінальні продажі ігрових консолей зростають, і розробники пов'язаних ігор відкривають нові можливості для бізнесу, але вони стикаються з проблемами нестачі талантів і браку коштів на дослідження і розробки. Високопоставлений представник ігрової компанії сказав, що в Китаї ринок консольних ігор і високоякісних ігор для ПК все ще знаходиться на стадії становлення. Для початківців ігрових компаній, які спеціалізуються на консолях і ПК, фінансування чимале, тому цикл розробки зазвичай відносно довгий. Крім грошових коштів, ключові технічні таланти також є важливим фактором, що впливає на розробку консольних ігор. Тих, хто має досвід розробки консолей, особливо тих, хто має досвід розробки Unreal Engine, такого як UE4, не вистачає на ринку.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Ілон Маск знову розбагатів на 2.9 мільярда доларів. Повідомляється, що гроші надійшли в якості "премії" за успішне управління компанією Tesla, ситуація якої навіть покращилася в розпал пандемії.

Як повідомляв Знай.uа, NASA перенесли політ космонавтів на МКС, так що політ відбудеться вже в наступному місяці.

Також Знай.uа повідомляв, Google Play заполонили віруси. Експерти перевірили додатки на наявність шкідливого коду, і виявили кілька додатків, які можуть красти особисті дані користувач.