Любителі душу можуть радіти: Нова Bluetooth-колонка з водним приводом від Ampere може спростити ваш ранковий розпорядок.

Читайте Знай в Google News!

Shower Power прикріплюється до вашої душової лійки, перехоплюючи потік води, щоб привести в дію гідроелектричний генератор, який заряджає батарею його динаміка Bluetooth. Пристрій схожий на більш ранній динамік з водяним живленням Hyquadio, але Ampere пропонує більше можливостей для управління, з фізичними елементами управління відтворенням на пристрої і пультом дистанційного керування з батарейним живленням, якщо динамік знаходиться поза досяжністю.

Коли динамік підключений і вода тече, його батарея ємністю 2500 маг повинна забезпечувати більше 80 годин відтворення на максимальній гучності. Без води це число скорочується до 17 годин при максимальній гучності.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Ви можете очікувати, що динамік буде живитися від води на невизначений термін, але Ампер пояснює, що через розмір крильчатки Shower Power (компонент, що обертається під дією води) він може нескінченно задовольняти потреби акумулятора Динаміка тільки при гучності близько 60-70 відсотків.

Поряд з часом автономної роботи нам також необхідно протестувати звукові характеристики Shower Power. Пристрій рекламується як володіє імерсивним звуком і глибокими басами, але очікується, що воно буде звучати по-різному в залежності від того, де ви його розмістите. Оскільки насадок для душу буває стільки ж різновидів, скільки і душових, вони можуть видавати широкий спектр можливих звуків.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що оновлення MIUI 12 на смартфонах Xiaomi викликало купу негативних відгуків від самих користувачів. Повідомляється, що смартфони почали набагато швидше розряджатися, що точно позначиться на автономності.

Як повідомляв Знай.uа,Apple підняла ціни на свої продукти, включаючи як гаджети, так і програмне забезпечення. Відзначимо, що ціни вплинули і на жителів Росії, яким теж доведеться платити значно більше.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Microsoft змушує користувачів переходити на свій новий браузер Edge, який є копією Google Chrome.