Як і в бізнесі, Ілон Маск, здається, прокладає власний шлях, коли справа доходить до покупки і продажу будинків. Після того, як в цьому році під гучну помпу перерахували всі шість його володінь в Бель-Ейр, магнат Tesla і SpaceX доводить, що скептики помиляються, повільно, але вірно продаючи кожне з володінь.

Читайте Знай в Google News!

Чотири місяці тому Маск продав свій найбільший особняк в Bel Air китайському мільярдерові Вільяму Дін Лею за 29 мільйонів доларів готівкою. Тепер записи показують, що він продав другий будинок, колишній маєток Джина Уайлдера, рівно за 7 мільйонів доларів в рамках іншої неринкової угоди. Це на 250 000 доларів більше, ніж він заплатив за нерухомість в 2013 році, і прибуток, який швидко випаровується, якщо в рівняння врахувати податки і сім років витрат на утримання.

Ілон Маск, фото: Getty Images
Ілон Маск, фото: Getty Images

Цікаво, що новим власником є ТОВ, єдиним менеджером якого є Елізабет Хантер, голлівудський сценарист і телепродюсер), яка довгий час жила в районі Сілвер-Лейк в Лос-Анджелесі. А з 2015 року Хантер одружена з режисером Джорданом Уокером-Перлманом, племінником Джина Вайлдера.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Які плани у Хантера і Уокер-Перлмана щодо будинку, поки неясно, але Маск зробив заголовки, коли ще в травні написав у Твіттері, що будинок "не може бути знесений" - заява, яка безумовно відлякала місцевих розробників. Першокласний ділянку, з якого відкривається прямий вид на поля для гольфу Bel Air Country Club.

Маск теж був щедрим по відношенню до Хантера і Уокера-Перлмана. За наявними відомостями, він позичив їм 6,7 мільйона доларів для фінансування покупки будинку Уайлдера.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що оновлення MIUI 12 на смартфонах Xiaomi викликало купу негативних відгуків від самих користувачів. Повідомляється, що смартфони почали набагато швидше розряджатися, що точно позначиться на автономності.

Як повідомляв Знай.uа,Apple підняла ціни на свої продукти, включаючи як гаджети, так і програмне забезпечення. Відзначимо, що ціни вплинули і на жителів Росії, яким теж доведеться платити значно більше.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Microsoft змушує користувачів переходити на свій новий браузер Edge, який є копією Google Chrome.