Бойова машина піхоти армії США наступного покоління може мати німецьку ДНК. Німецький оборонний підрядник Rheinmetall разом з американським оборонним підрядником Raytheon пропонує армії США бойову машину піхоти KF41 Lynx. Армія прагне замінити тисячі бойових машин M2 Bradley на нову конструкцію, яка не тільки краще в усіх відношеннях, але і має можливість дистанційного керування на полі бою.

Читайте Знай в Google News!

M2 Bradley вперше був використаний в армії США в 1980-х роках. Машина не тільки могла транспортувати піхоту, але й забезпечувала достатній захист, щоб дозволити їй залишатися на коні під час атаки.

Проте після 30-х років армія вирішила, що прийшов час почати все спочатку з новою машиною, яка включає в себе нові технології з нуля.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

KF41-це гусенична машина з екіпажем з трьох чоловік і здатністю перевозити вісім солдатів. Lynx озброєний вежею Lancer 2.0 з 35-міліметровою автопушкою, а збільшений калібр дозволить Lynx вражати легку бронетехніку і війська противника на великих відстанях за рахунок меншої кількості боєприпасів на борту.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що оновлення MIUI 12 на смартфонах Xiaomi викликало купу негативних відгуків від самих користувачів. Повідомляється, що смартфони почали набагато швидше розряджатися, що точно позначиться на автономності.

Як повідомляв Знай.иа,Apple підняла ціни на свої продукти, включаючи як гаджети, так і програмне забезпечення. Відзначимо, що ціни вплинули і на жителів Росії, яким теж доведеться платити значно більше.

Також Знай.иа повідомляв, компанія Microsoft змушує користувачів переходити на свій новий браузер Edge, який є копією Google Chrome.