Виручка материнської компанії Google Alphabet в третьому кварталі зросла на 14% в порівнянні з минулим роком, що було обумовлено відновленням доходів від реклами як Google, так і YouTube. YouTube приніс 5 мільярдів доларів доходу від реклами в третьому кварталі 2020 року-це ознака того, що рекламодавці, які скоротили свої витрати через коронавірус на початку року, можуть повернутися до нормальних показників.

Читайте Знай в Google News!

YouTube зараз має понад 30 мільйонів абонентів музики та платні платні підписки - 35 мільйонів, включаючи безкоштовні пробні версії, а YouTube TV має понад 3 мільйони абонентів. Це особливо важливо, оскільки YouTube TV оголосив про щомісячне підвищення цін з 50 до 64,99 доларів у червні. І, що може бути ознакою часу, перегляди відео з інструктором з медитації на YouTube з березня зросли на 40 відсотків, а навчальні матеріали з масок для обличчя, зроблені своїми руками, були переглянуті більше 1 мільярда разів, сказав генеральний директор Google Сундар Пічаї під час розмови з інвесторами результати заробітку.

Смартфон, фото: gettyimages
Смартфон, фото: gettyimages

Рекламний підрозділ Google приніс дохід в 37,1 мільярда доларів, збільшившись з 34 мільярдів доларів в минулому році. Дохід від реклами на YouTube зріс на 30 відсотків з 3,8 мільярда доларів у третьому кварталі 2019 року.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що в смартфонах iPhone 12 побачили секретну функцію, про яку яблучна корпорація не розповідала. Повідомляється, що новенькі смартфони мають можливість заряджати інші гаджети, але компанія не додала програмне забезпечення для цієї технології.

Як повідомляв Знай.uа, в Мережу злили подробиці про iPhone 13, який з'явиться на публіці вже наступного року. Повідомляється, що компанія хоче збільшити обсяг сховища своїх майбутніх смартфонів, що трохи дивно, враховуючи, що 512 Гб простору вистачить з головою.

Також Знай.uа повідомляв, розробників Cyberpunk 2077 завалили погрозами після перенесення гри. Схоже, деякі геймери не готові були чекати гру ще один місяць, так що вони вирішили "залякати" розробників.