Як тільки на ринку з'являється нова ігрова консоль, з'являється хвиля нових гравців, готових випробувати її. Однак існує також величезна кількість старих ігор, які захочуть оновити до нової консолі. Це робить "зворотну сумісність" дуже важливою функцією для будь-якої нової ігрової консолі. Для старих ігор" зворотна сумісність " є основним питанням перед покупкою консолі. Sony PS5 матиме зворотну сумісність тільки з іграми для PS4. Однак для Xbox Series X / S справа йде інакше.

Читайте Знай в Google News!

На цьому тижні менеджер проекту Microsoft Xbox Джейсон Рональд офіційно підтвердив, що після 500 000 годин тестування Microsoft тепер може з упевненістю сказати, що Xbox Series X / S може відтворювати всі ігри на Xbox останніх трьох поколінь. З першого дня його запуску користувачі можуть грати в усі старі ігри Xbox.

Джейсон Рональд також повідомив, що в деяких старих іграх, якщо гравці будуть грати на консолі наступного покоління, будуть навіть несподівані сюрпризи (натяк на бонус з ефектом подвійного екрану на консолі наступного покоління).

Xbox Series X, gizchina

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Однак важливо відзначити, що в рамках щедрої політики зворотної сумісності Microsoft будуть деякі винятки. Соматосенсорні ігри Kinect не будуть запускатися, тому що консоль Xbox Series не підтримує цей комплект.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що в смартфонах iPhone 12 побачили секретну функцію, про яку яблучна корпорація не розповідала. Повідомляється, що новенькі смартфони мають можливість заряджати інші гаджети, але компанія не додала програмне забезпечення для цієї технології.

Як повідомляв Знай.uа, в Мережу злили подробиці про iPhone 13, який з'явиться на публіці вже наступного року. Повідомляється, що компанія хоче збільшити обсяг сховища своїх майбутніх смартфонів, що трохи дивно, враховуючи, що 512 Гб простору вистачить з головою.

Також Знай.uа повідомляв, розробників Cyberpunk 2077 завалили погрозами після перенесення гри. Схоже, деякі геймери не готові були чекати гру ще один місяць, так що вони вирішили "залякати" розробників.