Швейцарський дизайнер Філіп Плейн програв судовий розгляд проти Ferrari, і йому було наказано виплатити італійському виробнику автомобілів компенсацію в розмірі 300 000 євро (352 000 доларів).

Читайте Знай в Google News!

Випадок пов'язаний з показом на подіумі весни 2018 року, який Plein провів у Мілані в червні 2017 року. Під час цієї події Plein представив безліч екзотичних речей, у тому числі одяг з логотипами Ferrari, Lamborghinis і McLarens. Феррарі це не дуже порадувало.

Крім того, італійський автовиробник не погодився з публікаціями Плейна в соціальних мережах, стверджуючи, що, розміщуючи фотографії своєї модної колекції з Ferrari, Плейн "незаконно привласнив репутацію", прикладену до його товарних знаків, для просування свого бренду і продуктів. Він додав, що повідомлення Плейна "заплямували репутацію" Ferrari і представляли виробника автомобілів як частину "способу життя, повністю несумісного зі сприйняттям бренду [Ferrari], у зв'язку з тим, що виконавці висловлюють сексуальні натяки і використовують автомобілі Ferrari в якості опори таким чином, щоб само по собі неприємно".

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

У своїй постанові суд Мілана заявив, що Plein повинен буде виплатити Ferrari 300 000 євро (352 000 Доларів США) в якості компенсації і відшкодувати гонорари адвоката в розмірі понад 25 000 Євро (29 000 Доларів США). Йому також було наказано видалити зі свого веб-сайту та соціальних мереж Всі зображення, на яких зображена будь-яка модель Ferrari. Більш того, суд постановив, що якщо Плейн відмовиться видалити пост із зображенням Ferrari або поділиться новим, йому доведеться заплатити збір у розмірі 10 000 євро за кожне зображення або відео, повідомляє WWD.

Незабаром після того, як рішення було прийнято, Плейн відправився в Instagram і тут же поділився зображенням свого яскраво-зеленого 812 Superfast, заявивши, що він подасть апеляцію.

"Це ні в якому разі не остаточна перемога Ferrari !!!! Важливо: це рішення не остаточне !! Це рішення оскаржили я і мої юристи! Наступне слухання відбудеться навесні 2021 року!"він написав. Він додав, що прийме рішення суду тільки в тому випадку, якщо Ferrari погодиться пожертвувати гроші.

Потім він завдав удару менеджменту Ferrari. "Можливо, вашому керівництву варто докласти стільки ж енергії, щоб знову виграти FORMULA 1! Ви спалюєте всі ці гроші даремно", - написав він. "УСПІХ ПОВИНЕН ЛЮДЬМИ ... ЯВНО У ВАС НЕМАЄ ПРАВИЛЬНИХ ЛЮДЕЙ ПРЯМО ЗАРАЗ У ВАШОМУ УПРАВЛІННІ ДЛЯ ДОСЯГНЕННЯ УСПІХУ НЕОБХІДНО БУТИ НА ВЕРШИНІ !!!!”

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що в смартфонах iPhone 12 побачили секретну функцію, про яку яблучна корпорація не розповідала. Повідомляється, що новенькі смартфони мають можливість заряджати інші гаджети, але компанія не додала програмне забезпечення для цієї технології.

Як повідомляв Знай.uа, в Мережу злили подробиці про iPhone 13, який з'явиться на публіці вже наступного року. Повідомляється, що компанія хоче збільшити обсяг сховища своїх майбутніх смартфонів, що трохи дивно, враховуючи, що 512 Гб простору вистачить з головою.

Також Знай.uа повідомляв, розробників Cyberpunk 2077 завалили погрозами після перенесення гри. Схоже, деякі геймери не готові були чекати гру ще один місяць, так що вони вирішили "залякати" розробників.