Раніше в 2020 році Apple, як повідомляється, придбала Барселонський стартап Vilynx, який придбав досвід і технології, пов'язані з штучним інтелектом, машинним навчанням і комп'ютерним зором.

Читайте Знай в Google News!

З посиланням на джерела, знайомі з цим питанням, у вівторок у звіті говориться, що стартап з Барселони, Іспанія, був придбаний для поліпшення роботи Apple в області штучного інтелекту в цілому. У заяві про місію компанії говориться, що компанія може "додавати розширені метадані для забезпечення пошуку та обміну в соціальних мережах".

“Щоб бути дійсно цінним для медіа-компаній, AI повинен запропонувати розуміння їх вмісту, а не просто масиви оброблених даних або розпізнавання обличчя та будівель. Це саме те, що робить самонавчальний мозок Vilynx", - сказав Рів'єро. "Так, він аналізує обличчя, обробляє мову, читає текст і визначає будівлі і місця, але потім робить вирішальний крок, поміщаючи все це в контекст".

Apple, InfoResist
Apple, InfoResist

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У повідомленні, опублікованому у вівторок, Bloomberg заявив, що Apple має намір застосувати цю технологію до Siri і пошуку. Фотографії Apple можна покращити за допомогою технології пошуку збереженого відео, а також, можливо, для додатків News і Apple TV для механізму рекомендацій.

Ця покупка є останньою з довгого ланцюжка придбань, пов'язаних з ШІ, яка почалася з Perceptio в 2015 році. Apple викупила Turi і Tuplejump в 2016 році і Laserlike в 2019 році.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що в смартфонах iPhone 12 побачили секретну функцію, про яку яблучна корпорація не розповідала. Повідомляється, що новенькі смартфони мають можливість заряджати інші гаджети, але компанія не додала програмне забезпечення для цієї технології.

Як повідомляв Знай.uа, в Мережу злили подробиці про iPhone 13, який з'явиться на публіці вже наступного року. Повідомляється, що компанія хоче збільшити обсяг сховища своїх майбутніх смартфонів, що трохи дивно, враховуючи, що 512 Гб простору вистачить з головою.

Також Знай.uа повідомляв, розробників Cyberpunk 2077 завалили погрозами після перенесення гри. Схоже, деякі геймери не готові були чекати гру ще один місяць, так що вони вирішили "залякати" розробників.