BMW i8 завжди був чимось незвичайним, безсумнівно, через те, що на ринку просто немає іншого спортивного автомобіля, схожого на нього.

Читайте Знай в Google News!

I8 приводиться в рух 1,5-літровим трициліндровим двигуном з турбонаддувом, який працює разом з двома електродвигунами, забезпечуючи сумарний крутний момент 357 К. С.і 420 фунт-фут (570 Нм) при 3700 об/хв. у той час як i8 пропонує респектабельні характеристики, всі екземпляри, залишені з заводу, були оснащені підробленим звуковим генератором, щоб він звучав як справжній спортивний автомобіль, незважаючи на дещо тьмяну трансмісію.

Бажаючи дізнатися, як звучить i8 без шуму, що проникає через динаміки або зовнішній динамік під заднім бампером, цей власник відключив систему. Для цього він закодував звук з внутрішніх динаміків і повністю видалив зовнішній динамік. Потім він перевірив його, щоб побачити, чи дійсно i8 потрібен підроблений звуковий генератор.

Популярні новини зараз
Поки країна воює, син голови Одеського ТЦК Юрія Пуйка відпочиває в Туреччині та отримує пенсію "заднім" числом Пенсія "зависне" в банку: кому з українців можуть заблокувати картки Перевірка військових документів: поліція та ТЦК отримали нові повноваження "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

Результат? Що ж, виявляється, i8 зрештою звучить не так вже й погано, особливо якщо врахувати, що його двигун внутрішнього згоряння-це невеликий трициліндровий двигун.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Microsoft відмовилася від Flash Player на комп'ютерах з Windows 10. Повідомляється, що це вже застаріла технологія, і вона не потрібна звичайному користувачеві.

Як повідомляв Знай.uа, в Boeing і General Atomics займуться розробкою лазерної зброї для збиття ворожих ракет. Правда, до створення прототипу ще далеко, не кажучи вже про використання прототипів.

Також Знай.uа повідомляв, що експерти назвали найнадійнішого виробника смартфонів для Android. Дивно, але цією компанією виявилася корпорація Nokia, яка раніше була лідером на ринку кнопкових гаджетів.