Заправити машину досить просто, але час від часу хтось робить помилку і випадково заправляє свій автомобіль невідповідним паливом.

Читайте Знай в Google News!

Це прикра плутанина, але це ніщо в порівнянні з тим, що сталося на заправці в Гамільтоні, Онтаріо, Канада.

Згідно з The Hamilton Spectator, через помилку постачальника в U Plus Gas дизельне паливо вийшло з насосів преміум-класу, а з насосів преміум-класу вийшло преміальне. Це подвійний удар, і клієнти не стануть мудрішими, тому що постачальник випадково Залив преміальний підземний резервуар дизелем, в той час як резервуар для дизельного палива був заповнений преміальним.

бензин, паливо, заправка
бензин, паливо, заправка

Популярні новини зараз
Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще

Не дивно, що проблеми почали з'являтися дуже швидко. Однією з жертв була Крістін Бартлетт, яка залила свою Audi 2014 року дизельним паливом. Вона повідомила газеті, що машина "почала шипіти і верещати" відразу після виїзду з заправки.

Повернувшись додому, вона розповіла чоловікові про проблему, і він запитав, Чи не залила вона помилково бензин.

Станція врешті-решт дізналася про цю проблему і припинила продаж палива, щоб запобігти подальшим пошкодженням. Однак пройшов майже день, і для багатьох було вже занадто пізно.

На щастя, постачальник відшкодує власникам автомобілів збиток.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Microsoft відмовилася від Flash Player на комп'ютерах з Windows 10. Повідомляється, що це вже застаріла технологія, і вона не потрібна звичайному користувачеві.

Як повідомляв Знай.uа, в Boeing і General Atomics займуться розробкою лазерної зброї для збиття ворожих ракет. Правда, до створення прототипу ще далеко, не кажучи вже про використання прототипів.

Також Знай.uа повідомляв, що експерти назвали найнадійнішого виробника смартфонів для Android. Дивно, але цією компанією виявилася корпорація Nokia, яка раніше була лідером на ринку кнопкових гаджетів.