Деактивована ракетна шахта Атлас була перероблена в елітний комплекс кондомініумів, спроектований для забезпечення розкішного способу життя після апокаліпсису.

Survival Condo може вмістити 75 осіб на строк до п'яти років, захищаючи їх від ядерних, хімічних і біологічних загроз, одночасно побалуючи їх розкішшю, включаючи індивідуальний бар, бібліотеку і басейн.

Читайте Знай в Google News!

Ракета Атлас була першою реальною міжконтинентальною балістичною ракетою, розгорнутою Сполученими Штатами. Атлас F, озброєний термоядерною боєголовкою, також був першою ракетою, розміщеною в підземних шахтах з вертикальним пуском. Ракети були списані в 1960-х роках і замінені набагато більш небезпечними ракетами Titan I і Titan II.

Популярні новини зараз
Ця добавка робить каву небезпечною для здоров'я: пийте на свій ризик та страх По росії вдарять дуже потужно: тарологиня передбачила події осені Можуть безперешкодно перетнути кордон: хто з чоловіків має право виїздити спокійно "Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони
Показати ще

Силоси Atlas F були зроблені із залізобетону і стали глибиною 60 метрів. Шахти були розроблені таким чином, щоб відбити ядерний вибух потужністю 10 кілотонн на відстані до півмилі, зберігаючи при цьому свої ракети з ядерними боєголовками в безпеці.

Тепер один розробник взяв бункер Atlas в Канзасі і переробив його в притулок. 15-поверховий комплекс розрахований на 75 осіб, розділених на три типи квартир. Площа люкса "пентхаус" становить 1100 квадратних метрів, а його вартість становить 4,5 мільйона доларів, а повний поверх-540 квадратних метрів і коштує 3 мільйони доларів. Тим часом, кондомініум площею 274 квадратних метрів коштує 1,5 мільйона доларів. У кожному номері є "високоякісна техніка з нержавіючої сталі", Сантехніка Kohler і джакузі.

Survival Condo, gizchina

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Microsoft відмовилася від Flash Player на комп'ютерах з Windows 10. Повідомляється, що це вже застаріла технологія, і вона не потрібна звичайному користувачеві.

Як повідомляв Знай.uа, в Boeing і General Atomics займуться розробкою лазерної зброї для збиття ворожих ракет. Правда, до створення прототипу ще далеко, не кажучи вже про використання прототипів.

Також Знай.uа повідомляв, що експерти назвали найнадійнішого виробника смартфонів для Android. Дивно, але цією компанією виявилася корпорація Nokia, яка раніше була лідером на ринку кнопкових гаджетів.