Водій Ford Mustang розбив свій маслкар при спробі сховатися від поліції в Арканзасі.

Інцидент стався на початку цього місяця. На відеозаписі з поліцейського авто спочатку видно, як Мустанг обережно проїжджає повз поліцейську машину по шосе. Коли водій проїжджає цей проїзд, поліція під'їжджає до нього ззаду і включає миготливі вогні, щоб ініціювати зупинку руху, коли він розганявся до 78 миль на годину в зоні 65 миль на годину.

Читайте Знай в Google News!

Однак замість того, щоб зупинитися, водій натиснув на педаль газу, почавши погоню з поліцейськими.

Зрозуміло, що цей Mustang був оснащений комплектом нагнітача від Roush, що означає, що він може розвивати потужність понад 700 К.С. це пояснює, чому водій зміг швидко прискоритися вдалину і відкрити для патрульної машини пролом, швидкість якої, здається, не може перевищувати 150 миль на годину (242 км/год). Однак за допомогою додаткових сил поліції вдалося відстежити його пересування.

Популярні новини зараз
Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи Додаткова підтримка пенсіонерів: нова виплата 944 грн на місяць ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень
Показати ще

Незабаром після з'їзду з міжштатної автомагістралі 30 біля Літл-Року, штат Арканзас, водій врізався в два інших автомобіля і був виявлений розбив свій "Мустанг" об фасад будівлі.

Водій, Кендрік Елліс Прайс, зізнався, що під час погоні розігнався до 178 миль на годину (286 км/год) і був звинувачений у перевищенні швидкості, втечі на автомобілі, безрозсудному водінні і опорі арешту. Що ще гірше, Прайс в той час був умовно-достроково звільнений в 2016 році після того, як відбув сім років з 40-річного терміну за викрадення і грабіж.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple знову засмутила користувачів яблучної продукцією. Повідомляється, що компанія виключила можливість ремонту смартфонів у сторонніх сервісах, що точно вплине на їх популярність.

Як повідомляв Знай.uа, експерти виявили ще 21 додаток-вірус в магазині додатків Google Play для Android. Дивно, але пошуковик не здатний захистити мільйони користувачів від вірусів, і це триває вже не перший рік.

Також Знай.uа повідомляв, нові iPhone 12 розчарували користувачів в плані автономності. Повідомляється, що в режимі ігор Смартфони протрималися не більше 4 годин.