Суддя відхилив заяви власника розбитого Aston Martin DB9 про те, що автомайстерня намагалася обдурити її, і йому було наказано виплатити понад 330 000 Канадських доларів або близько 250 000 Доларів США за поточним обмінним курсом.

Читайте Знай в Google News!

Трирічна судова тяганина між Джессікою Лю, власником розбитого Aston Martin DB9, MCL Motor Cars, дилерським центром у Ванкувері, і Burrard Autostrasse, кузовним цехом, про який йде мова, підійшла до кінця, оскільки власник тепер повинен виплатити штраф, який майже вдвічі дорожче її машини.

Aston Martin, carscoops

Джессіка Лю розбила свій Aston Martin DB9 2014 року (вартістю близько 200 000 Канадських доларів) у грудні 2015 року в скелю, і її відбуксирували до Burrard Autostrasse. Лю, яка мала лише базову страховку, отримала офіційну початкову оцінку в розмірі від 85 000 до 132 000 Канадських доларів (від 65 000 до 100 000 Доларів США), оскільки автомобіль отримав структурні пошкодження. Лю внесла завдаток у розмірі 50 000 Канадських доларів (38 000 Доларів США), але відмовилася платити решту суми, подавши позов проти автомагазину і автосалону.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 16-22 вересня для всіх знаків Зодіаку: небезпеки Водоліїв, блиск Левів та відпочинок Тельців Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року Це незаконно: чого не можуть робити ТЦК під час перевірки "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

У своєму позові Лю стверджувала, що нею скористалися через відсутність у неї навичок англійської мови і сприйняття багатства, і звинуватила дилерський центр і автомобільний магазин в порушенні контракту і змові між двома відповідачами, повідомляє Richmond News.

Оскільки власник не забрав машину, Burrard Autostrasse зберігав Aston Martin DB9 в приміщенні для захисту і стягував з неї 200 канадських доларів на день.

У своєму позові Лю вимагала 300 000 Канадських Канадських доларів (226 000 Доларів США) як компенсацію, оскільки вона стверджувала, що отримала довгий список особистих травм, включаючи депресію та тривогу, порушення сну, низьку самооцінку серед іншого. Вона пройшла через чотири різні юридичні фірми, перш ніж в кінцевому підсумку представила себе в суді.

У своїй постанові у справі B. C. суддя Верховного Суду Нітья Айер виявив, що жодне з тверджень Лю не було доведено і не обґрунтовано. Суддя наказав Лю не тільки сплатити неоплачені витрати на ремонт і зберігання в приміщенні, які становлять близько 330 000 Канадських доларів (250 000 Доларів США), але і сплатити деякі судові витрати.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що смартфон Google Pixel 5 отримав ті ж проблеми, що і попередня модель. Схоже, компанія не збирає вносити радикальні зміни, і зробила акцент на новому процесорі і ОС Android 11.

Як повідомляв Знай.иа, глава NASA хоче повернути Плутону статус планети. Дивно, але раніше та ж людина виступала за те, що зробити Плутон карликовою планетою.

Також Знай.иа повідомляв, вірус Джокер заразив мільйони Android-смартфонів за допомогою додатків, під які шкідливий код маскувався.