Випуск Xbox Series X заплановано лише 12 листопада, але одному щасливому клієнту, який зробив попереднє замовлення, консоль доставлено майже за тиждень до цього.

Читайте Знай в Google News!

Повідомивши про свою останню поставку на Reddit, клієнт Xbox Series X з Португалії був здивований, виявивши, що консоль доставлена майже за цілий тиждень до офіційної дати випуску. Згідно з повідомленням, замовлення було розміщено через Microsoft Store і не мав жодних вказівок на доставку за день до його прибуття. Враховуючи, що консолі надходять у розподільні центри та роздрібні продавці перед запуском, швидше за все, це була помилка адміністратора.

Xbox Series X, reddit

Малоймовірно, що це буде єдина глобальна помилка щодо ранніх поставок консолей, особливо з урахуванням того, що до запуску Xbox Series X, Series S і PlayStation 5 залишився всього тиждень.

Популярні новини зараз
Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом "Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення
Показати ще

Інші новини Xbox Series S стверджують, що менш потужна консоль наступного покоління матиме лише 364 ГБ вільної пам'яті на внутрішньому SSD. Для порівняння, PS5, як повідомляється, матиме 667 ГБ, а Xbox Series X буде підтримувати 802 ГБ.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що смартфон Google Pixel 5 перетворили на справжній зарядний гаджет. Повідомляється, що під час підзарядки, смартфон здатний заряджати і інші гаджети, які підтримують бездротову зарядку. Звичайно, це не перший телефон з такими функціями, але творець подбав про це.

Як повідомляв Знай.иа, Google Chrome хоч і є лідером на ринку інтернет-браузерів, в останні місяці у нього з'явився серйозний конкурент. Повідомляється, що браузер від Microsoft Edge займає другу позицію в рейтингу.

Також Знай.иа повідомляв, 10 листопада відбудеться чергова презентація Apple. Повідомляється, що яблучна корпорація представить перші ноутбуки на власному чіпсеті, які повинні бути набагато кращими за своїх конкурентів.