Розробники тесту AnTuTu склали щомісячний список найпотужніших Android-пристроїв. Вони оцінюють смартфони за продуктивністю, щоб користувачі знали, хто має більше м'язів. Жовтень позаду, і пора дізнатися, хто увійшов в десятку найпотужніших смартфонів Android.

Читайте Знай в Google News!

В кінці другого осіннього місяця на престол зійшов флагман Huawei Mate 40 Pro, який заснований на новітньому 5-нанометровому чіпі Kirin 9000. І він досить значно обійшов iQOO 5 Pro з платформою Snapdragon 865, що посіла друге місце з відставанням трохи більше 21 тисячі балів при результаті 663 979 балів. При цьому новинка від Huawei набрала 685 339 балів. Замкнув трійку лідерів IQOO 5 з 663 767 балами в тестах.

Розробники бенчмарка підкреслили, що в ряді тестів Huawei Mate 40 Pro зміг подолати бар'єр в 700 тисяч балів завдяки спеціальному режиму продуктивності. Таким чином, максимальний результат, який був вичавлений з Huawei Mate 40 Pro, склав понад 720 тисяч балів. Правда, в цьому режимі більше витрата заряду батареї.

Популярні новини зараз
Нові правила для українців 60+: як збільшити пенсію в кілька разів Поки країна воює, син голови Одеського ТЦК Юрія Пуйка відпочиває в Туреччині та отримує пенсію "заднім" числом Можуть безперешкодно перетнути кордон: хто з чоловіків має право виїздити спокійно "Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони
Показати ще

Vivo X50 Pro+, Redmi K30S Ultra, Xiaomi Mi 10 Ultra, Asus ROG Phone 3, Lenovo Legion Pro, Black Shark 3s і Oppo Find X2 Pro розділили з четвертого на десяте місце.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що смартфон Google Pixel 5 перетворили на справжній зарядний гаджет. Повідомляється, що під час підзарядки, смартфон здатний заряджати і інші гаджети, які підтримують бездротову зарядку. Звичайно, це не перший телефон з такими функціями, але творець подбав про це.

Як повідомляв Знай.иа, Google Chrome хоч і є лідером на ринку інтернет-браузерів, в останні місяці у нього з'явився серйозний конкурент. Повідомляється, що браузер від Microsoft Edge займає другу позицію в рейтингу.

Також Знай.иа повідомляв, 10 листопада відбудеться чергова презентація Apple. Повідомляється, що яблучна корпорація представить перші ноутбуки на власному чіпсеті, які повинні бути набагато кращими за своїх конкурентів.