Шокуюче бачення за допомогою відеореєстратора відобразило момент, коли водій Ford Mustang збив мотоцикліста в Боготі, Колумбія, а потім зник з місця події.

Читайте Знай в Google News!

На відео з інциденту видно, як автолюбитель зупиняється посеред дороги, щоб дозволити водієві сріблястого Porsche Boxster "вклинитися" в смугу. Слідом за Porsche йде червоний Ford Mustang. Через кілька секунд, коли автор відео і водій Porsche уповільнюють рух, наближаючись до світлофора, в лівій смузі з'являється Mustang.

Прямо перед Мустангом стоїть мотоцикліст. Виявляючи явну зневагу до оточуючих, водій Форда врізався в байкера, збивши його з ніг, а потім проїхав на червоне світло.

Популярні новини зараз
Перевірка військових документів: поліція та ТЦК отримали нові повноваження Начальник Одеського ТЦК запевнив, що "бусифікації" поменшало: "Треба викорінювати це слово" Ця добавка робить каву небезпечною для здоров'я: пийте на свій ризик та страх Польша оголошує війну: "Іноді доводиться обирати"
Показати ще

Інцидент стався в ніч на 31 жовтня, і, згідно з місцевим виданню Semana, "Мустанг" був знайдений припаркованим біля житлового комплексу, коли батько водія подзвонив владі і сказав, що його син замішаний в ДТП.

На відеозаписі "Мустанга" після інциденту видно, що на ньому було завдано значної шкоди двері з боку водія. Крім того, відірвані частини бампера і побиті колеса.

Як відомо, водій маслкара постав перед владою на наступний день після інциденту і отримав кілька звинувачень.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що смартфон Google Pixel 5 перетворили на справжній зарядний гаджет. Повідомляється, що під час підзарядки, смартфон здатний заряджати і інші гаджети, які підтримують бездротову зарядку. Звичайно, це не перший телефон з такими функціями, але творець подбав про це.

Як повідомляв Знай.uа, Google Chrome хоч і є лідером на ринку інтернет-браузерів, в останні місяці у нього з'явився серйозний конкурент. Повідомляється, що браузер від Microsoft Edge займає другу позицію в рейтингу.

Також Знай.uа повідомляв, 10 листопада відбудеться чергова презентація Apple. Повідомляється, що яблучна корпорація представить перші ноутбуки на власному чіпсеті, які повинні бути набагато кращими за своїх конкурентів.