Власник Chevrolet Bolt EV Хаджіме Рохас з Ферфакса, штат Вірджинія, каже, що її електромобіль 2019 року почав димиться 4 липня.

Вона каже, що дим збільшувався, і вона не мала уявлення про те, що може статися далі. Вона також не має ні найменшого уявлення про те, чому Bolt взагалі перегрівся. Рохас подзвонила в службу екстреної допомоги. Службовці не помітили видимого полум'я, але спека розплавила машину, і страхова компанія Рохаса оголосила її повністю знищеною.

Читайте Знай в Google News!

Витративши на машину більше 40 000 доларів і володівши нею всього 18 місяців, вона була явно засмучена ситуацією. Прибулі на місце пожежники не змогли назвати причину пожежі. Однак вони все ж перевірили літій-іонний акумулятор Bolt.

Рохас була збита з пантелику, чому це відбувається. Вона дивувалася, чи це було звичайним явищем. Деякі дослідження показали, що багато інших автомобілів Chevy Bolt стали жертвами пожеж. Наступним кроком Рохас було зв'язатися з GM і попросити його провести розслідування, хоча, за її словами, компанія відмовилася це зробити. Фактично, за словами Рохаса, компанія заявила, що проблема тепер знаходиться в руках її страхової компанії. Вона боялася, що це може статися з кимось ще, тому звернулася в місцеву новинну групу "7 On Your Side".

Популярні новини зараз
Поки країна воює, син голови Одеського ТЦК Юрія Пуйка відпочиває в Туреччині та отримує пенсію "заднім" числом Ця добавка робить каву небезпечною для здоров'я: пийте на свій ризик та страх "Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

Звичайно, як тільки група новин зв'язалася з GM, вона сказала, що розслідує проблему. Крім того, завдяки висвітленню в новинах, Рохас зміг привернути увагу Національного управління дорожнього транспорту та безпеки (NHTSA). НАБДД дало зрозуміти, що обізнане про ситуацію і вивчає її.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що смартфон Google Pixel 5 перетворили на справжній зарядний гаджет. Повідомляється, що під час підзарядки, смартфон здатний заряджати і інші гаджети, які підтримують бездротову зарядку. Звичайно, це не перший телефон з такими функціями, але творець подбав про це.

Як повідомляв Знай.uа, Google Chrome хоч і є лідером на ринку інтернет-браузерів, в останні місяці у нього з'явився серйозний конкурент. Повідомляється, що браузер від Microsoft Edge займає другу позицію в рейтингу.

Також Знай.uа повідомляв, 10 листопада відбудеться чергова презентація Apple. Повідомляється, що яблучна корпорація представить перші ноутбуки на власному чіпсеті, які повинні бути набагато кращими за своїх конкурентів.