Одне з серйозних питань, заданих PlayStation 5, який все ще залишався без відповіді за тиждень або близько того до запуску, - це чи буде вона підтримувати виведення картинки у форматі 1440p.

Ця роздільна здатність часто використовується моніторами, особливо тими, які оновлюються з частотою 120 Гц, і була надія, що консоль Sony наступного покоління їх підтримає.

Читайте Знай в Google News!

На жаль, звіт IGN Italy припускає, що це не так. У перекладі статті говориться, що редакція сайту дізналася "безпосередньо від Sony", що система не підтримує часто запитувану функцію. Це, можливо, не дивно, оскільки PS4 Pro також пропустив монітори з роздільною здатністю 1440p, замість цього пропонуючи масштабоване зображення 1080p.

Sony PlayStation 5, Sony
Sony PlayStation 5, Sony

Популярні новини зараз
Ніякої "бусифікації": ТЦК суворо окреслили повноваження Продай майно – заплати за комуналку: українці вийшли на новий рівень бідності Фінансова допомога від ЮНІСЕФ: хто і як може отримати З пенсіонерів здиратимуть податки: можуть відібрати 20% виплат
Показати ще

Новина напевно розчарує тих, хто планує грати на екрані з роздільною здатністю 1440p, особливо після того, як виробник BenQ вселив надії, опублікувавши в кінці минулого місяця FAQ.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple готує до виходу нову версію бездротових навушників AirPods. Повідомляється, що новинки отримає змінений дизайн, що порадує фанатів компанії.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Hyundai представила унікальну лінійку одягу для справжніх любителів автоспорту. У список доступно одягу входять навіть шкарпетки, причому все це коштує порівняно недорого.

Також Знай.uа компанія Apple запатентувала нову технологію для майбутніх iPhone 13. Повідомляється що патент пов'язаний зі сканерів відбитків пальців, що лише збільшить безпеку даних користувачів.