Рано чи пізно багато гравців задаються питанням, що вигідніше: ігрова приставка або комп'ютер з аналогічною продуктивністю?

Читайте Знай в Google News!

Перший-це вузькоспеціалізоване рішення, але більш доступне. Спектр завдань, виконуваних на ПК, набагато ширше, але і коштує повноцінний комп'ютер набагато більше. При порівнянні останньої Xbox Series X з ПК аналогічної продуктивності нам доведеться заплатити як мінімум на 70% більше за останній. Але це не найбільша проблема.

Новий контролер для Xbox, gizchina
Новий контролер для Xbox, gizchina

Щоб зібрати ПК з продуктивністю Microsoft Xbox Series X, вам доведеться витратити на хороший восьмиядерний процесор рівня Ryzen 7 3700X (це не менше 300 доларів на ринку США), SSD з роз'ємом PCIe. 4.0 (як мінімум ще 200 доларів) і купіть відеокарту на зразок Radeon RX 6800 (580 доларів в США). Radeon RX 6800 надійде в продаж через десять днів і, очевидно, буде в дефіциті. GeForce RTX 3080 давно залишилася в дефіциті, якого вистачить не на один місяць. Можна, звичайно, купити у спекулянтів відеокарту з великою переплатою, але тоді вартість збірки виросте ще більше, але ж плата, корпус, система охолодження, блок живлення ще не увійшли в підсумкову вартість.

Популярні новини зараз
Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що сервіс WhatsApp порадує публіку новим функціоналом. Повідомляється, що месенджер здатний переводити гроші з однієї банківської карти на іншу. Правда, така функція поки що доступна тільки на території Індії.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Apple порадувала власників старих iPhone несподіваним оновленням. Повідомляється, що нова iOS збільшить безпеку старих смартфонів, які вже давно не підтримуються корпорацією.

Також Знай.uа популярна гра Fortnite повернеться на iPhone, але без згоди Apple. Хмарний геймінг все ж доступний в браузері Safari від компанії, так що розробники знайшли лазівку.