Камери Tesla Model 3 зняли інцидент за участю водія Subaru Outback.

Читайте Знай в Google News!

Інцидент стався в Омасі, штат Небраска, на початку цього тижня. У той час Model 3 керував 40-річний власник Кен Вудард. У розмові зі ЗМІ Вудард сказав, що він тільки що вийшов з двотижневого карантину з позитивним результатом на коронавірус і повертався додому після поїздки в центр тестування, щоб переконатися, що він негативний.

Менш ніж за милю від будинку Вудард натрапив на 40-річного Брайана Фрея В Subaru Outback. Вудард сказав KETV 7 News, що Фрей їхав на відстані декількох машин позаду нього. Водій Tesla перебудувався на смугу руху Subaru, щоб об'їхати повільно рухому машину. Це розлютило Фрея.

Популярні новини зараз
В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще

"Це щось спрацювало в ньому", - сказав Вудард. "Він підкинув руки вгору, як ніби був розчарований мною. Він з силою рвонувся за мною. Він врізався в мій бампер, так що це був перший удар. Потім він опинився поруч зі мною і повністю збив мене з дороги, майже в огорожу, що йде над центральною вулицею".

Потім водій Subaru обігнав Вударда на своїй Tesla і вдарив по гальмах, в результаті чого Model 3 врізалася в задню частину Outback.

Незабаром на місце події прибула поліція, яка отримала суперечливі історії від двох водіїв. За словами капітана Уейна Хадсона, Фрей стверджував, що це водій Tesla спробував збити його з дороги і врізався в Subaru ззаду. Однак відео TeslaCam показало все, і Фрей був оштрафований за умисне безрозсудне водіння, проступок, в результаті якого він міг втратити прав на строк до одного року.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що сервіс WhatsApp порадує публіку новим функціоналом. Повідомляється, що месенджер здатний переводити гроші з однієї банківської карти на іншу. Правда, така функція поки що доступна тільки на території Індії.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Apple порадувала власників старих iPhone несподіваним оновленням. Повідомляється, що нова iOS збільшить безпеку старих смартфонів, які вже давно не підтримуються корпорацією.

Також Знай.uа популярна гра Fortnite повернеться на iPhone, але без згоди Apple. Хмарний геймінг все ж доступний в браузері Safari від компанії, так що розробники знайшли лазівку.