Через майже рік після запуску, версія Halo: The Master Chief Collection для ПК буде нарешті завершена, коли Halo 4 вийде 17 листопада, про що повідомила сама Microsoft.

Читайте Знай в Google News!

За словами Microsoft, Halo 4 буде оптимізований для ПК, а гра буде включати "повністю предмастерованную кампанію". Halo 4 спочатку вийшла 6 листопада 2012 року як ексклюзив для Xbox 360. Це четверта гра в основних іграх Halo і сьома в цілому по франшизі, а також перша оригінальна гра Halo, розроблена 343 Industries після відділення Bungie від Microsoft в 2007 році.

Порт для ПК з The Master Chief Collection, спочатку випущений в грудні 2019 року, але "збірник" включав тільки Halo: Reach. Протягом 2020 року 343 Industries поступово додавала в колекцію інші ігри.

Популярні новини зараз
Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Колекція Master Chief доступна для ПК за ціною 39,99 доларів. Ви також зможете придбати Halo 4 окремо, але в даний час він ще не доступний для замовлення. Крім того, ви можете грати в неї через підписку Xbox Game Pass для ПК.

17 листопада також відзначається той же день, коли Halo: The Master Chief Collection буде випущена для Xbox Series X і S. Ті, хто в даний час володіє антологією Halo на консолях, також отримають безкоштовну копію на обладнанні Microsoft наступного покоління.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що Ілон Маск набирає співробітників для нової фабрики в Німеччині з виробництва електрокарів Tesla. Повідомляється, що Маску потрібні "інженери-аси", які зможуть налагодити виробництво авто.

Як повідомляв Знай.uа, Sony PlayStation 5 показали перегрітою на одній з виставок. Користувачі Мережі сприйняли це фото як недолік консолі. Втім, варто врахувати, що консоль перебувала замкненою в підставці для телевізора, так що охолоджуватися в звичайному режимі вона не мала можливості.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Panasonic розробила унікальний пилосос для метро. Новинка зможе піднімати впали бездротові навушники.