Про місячному світлі і яскравості нашого місяця було написано багато виступів від науки до літератури, але у Всесвіті є ще один супутник, який виділяється серед своїх побратимів.

Місяць Юпітера-Європа. Вчені провели кілька лабораторних експериментів, щоб дізнатися більше про навколишнє середовище Цього місяця, заповненого льодом і океанами. Юпітер викидає на поверхню Європи велику кількість високоенергетичного випромінювання. Через їх впливу на поверхню Європа світиться навіть в темряві, забезпечуючи дуже гарний вигляд.

Читайте Знай в Google News!

Дослідження, проведене лабораторією реактивного руху НАСА, детально розкрило це. Випромінювання Юпітера по-різному впливає на елементи, що існують над Європою, викликаючи різну яскравість світла. У деяких місцях він виглядає зеленим, синім і білим, а яскравість змінюється. Вчені розділили світло на хвилі різної довжини за допомогою спектрометрів. Елементи в льоду можна виявити по кожному спектру.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Мурті Гудапаті, провідний науковий співробітник цього дослідження, сказала, що вона також може вивчити можливості життя на Європі. Фактично, у Європи є велика кількість внутрішнього океану, який являє собою лід на поверхні. Вивчаючи поверхню, вчені можуть провести більш глибоке дослідження перерахованих нижче предметів. Особливість в тому, що це зазвичай робиться з використанням сонячного світла, але в нових результатах було виявлено, як Європа світиться в темряві.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Microsoft в черговий раз зламала роботу Windows 10. Повідомляється, що Жовтневе оновлення може викликати "синій екран смерті".

Як повідомляв Знай.uа, хакери зламали захист iPhone і iOS всього за 300 секунд. Правда, відбувалося це не захід, який був націлений на виявлення вразливостей в роботі різних систем.

Також Знай.uа повідомляв, фанат Doom замінив всі ігрові звуки на звуки, зроблені ротом. Що дивно, йому вдалося озвучити навіть гарчання монстрів і звуки перезарядки зброї.