Водій Dodge Charger в'їхав у натовп біля автосалоні в Х'юстоні, штат Техас.

Читайте Знай в Google News!

В останні роки ми звикли бачити, як Ford Mustang розбивається, коли вичавлює педаль газу, і хоча власники Dodge Charger не так схильні до аварій, як власники Mustang, водієві цього Charger явно потрібно трохи більше досвіду за кермом потужного седана.

У цьому кліпі з YouTube H&R Cars показано, як камуфляжний Charger випалює дим перед натовпом біля автобуса. У підсумку, водій втрачає контроль над авто. Чарджер в кінцевому підсумку збиває хлопця, що стоїть на узбіччі дороги, який, на щастя, не виглядає пораненим.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Примітно, що водій Charger, схоже, не зовсім стурбований тим, що він когось вдарив і поїхав з місця події, як ні в чому не бувало.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Microsoft в черговий раз зламала роботу Windows 10. Повідомляється, що Жовтневе оновлення може викликати "синій екран смерті".

Як повідомляв Знай.uа, хакери зламали захист iPhone і iOS всього за 300 секунд. Правда, відбувалося це не захід, який був націлений на виявлення вразливостей в роботі різних систем.

Також Знай.uа повідомляв, фанат Doom замінив всі ігрові звуки на звуки, зроблені ротом. Що дивно, йому вдалося озвучити навіть гарчання монстрів і звуки перезарядки зброї.