Тодд Гарнер, продюсер фільму про перезавантаження Mortal Kombat, каже, що трейлер не з'явиться, поки всі кінотеатри залишаються закритими, і те ж саме стосується нової дати виходу.

Читайте Знай в Google News!

Популярна франшиза відеоігор отримає ще один шанс на славу на великому екрані з Mortal Kombat, третьою адаптацією ігрового художнього фільму. Хоча перші два фільми не отримали особливого схвалення, Нова перезавантаження знаходиться в розробці з 2010 року. Режисер Саймон МакКуайод приєднався до проекту в 2016 році, а продюсер "Аквамена" Джеймс Ван підписав контракт роком раніше. На даний момент реліз Mortal Kombat запланований на 15 січня 2021 року.

Популярні новини зараз
З цими хворобами точно не мобілізують: які болячки помітить навіть ВЛК Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав Додаткова підтримка пенсіонерів: нова виплата 944 грн на місяць Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця
Показати ще

Однак пандемія коронавірусу поставила це під сумнів. Протягом усього 2020 року студії були змушені відкладати свої проекти, оскільки через пандемію кінотеатри по всьому світу закривалися. Хоча деякі з них відкрилися в останні місяці, касові збори в Сполучених Штатах залишаються низькими, а повсюдний сплеск covid призвів до питань відновлення закриття. Студії побоюються випускати свої найбільші фільми в цей час, і навіть наступні кілька місяців залишаються під питанням з точки зору того, чи будуть кінотеатри досить безпечними, щоб витримати більшу кількість глядачів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Sony привітала Microsoft зі стартом продажів Xbox Series. Дивно, що дві конкуруючі компанії зберігають порівняно хороші відносини.

Як повідомляв Знай.uа, оновлення YouTube Music отримав велике оновлення, яке пропонує користувачів аж 8 добірок, грунтуючи на їх перевагах. Схоже, алгоритми працюють куди краще, якщо порівнювати зі Spotify.

Також Знай.uа повідомляв, експерти з DxOMark вже оцінили якість і можливості камери iPhone 12. Правда, оцінку вони свою не назвали, але це лише питання часу.