PUBG Mobile скоро повернеться в Індію, йдеться в прес-релізі News Wire Korea.

Читайте Знай в Google News!

Гра була заборонена 2 вересня Міністерством електроніки та інформаційних технологій Індії (MeitY) з міркувань безпеки даних. Міністерство заявило, що гра краде дані користувачів і передає їх на сервери за межами Індії.

Тепер же стало відомо, що гра повернеться на ринок Індії.

Але гра вже не буде такою, як була раніше. PUBG Mobile India буде окремою грою і буде пом'якшена, щоб "відображати потреби і переваги індійських користувачів".

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки
Показати ще

PUBG Mobile India буде встановлена на віртуальному тренувальному майданчику з автоматично встановленими костюмами персонажів. У глобальній версії PUBG персонаж спочатку носить тільки нижню білизну, а костюми купуються пізніше. У PUBG Mobile India цього більше не буде.

PUBG, скріншот з відео
PUBG, скріншот з відео

Найбільшою зміною в грі є те, що ефект крові буде зеленого кольору. Також буде функція обмеження ігрового часу, щоб забезпечити "здорове використання підлітками". PUBG Corp. заявила, що ці зміни були внесені "для відповідності місцевості".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що космічне агентство NASA виявило наявність води на місяці, причому у величезних кількостях. Звичайно, щоб переконатися в цьому, потрібен як мінімум дрон, так як за заявою вчені, вода криється в тіні.

Як повідомляв Знай.иа, в мережі з'явилося фото, на якому м'яч настільного тенісу левітує над консоллю Xbox Series X, так як потоки повітря з вентиляції змушую м'яч перебувати в повітрі.

Також Знай.иа повідомляв, компанія BMW представила новий електричний скутер, який сподобається любителям сміливого дизайну, а також доставщикам їжі. Про ціни і дату виходу поки говорити рано.