Після того, як відео, яке показує, що нова Xbox Series X несправна і викидає дим, стало вірусним,, Xbox випустила дуже важливе попередження для споживачів через Twitter: "будь ласка, не випускайте вейп-дим у вашу Xbox Series X".

Читайте Знай в Google News!

Раніше на цьому тижні почали з'являтися відеоролики про консолі Xbox Series X, які, здавалося, задимляються, а білі димові Хмари просочуються з верхніх вентиляційних отворів. Ті, хто розмістив відео, стверджували, що їх нові консолі Xbox вже працюють зі збоями.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут
Показати ще

Багато хто в мережі почав сумніватися в легітимності відео, коли вони набрали популярність, вказуючи на те, що дим виглядав неприродно, не було ніяких ознак спалаху, і що консоль не буде працювати таким чином. Незважаючи на це, Xbox серйозно поставилася до цього питання і почала повне розслідування передбачуваних аварій.

Судячи з усього, відео були створені шляхом видихання вейп-диму через консоль і передні вентиляційні отвори, а не шляхом будь-якого втручання або несправності. Ви можете побачити цей процес, описаний в обліковому записі XboxStudio Twitter.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що космічне агентство NASA виявило наявність води на місяці, причому у величезних кількостях. Звичайно, щоб переконатися в цьому, потрібен як мінімум дрон, так як за заявою вчені, вода криється в тіні.

Як повідомляв Знай.uа, в мережі з'явилося фото, на якому м'яч настільного тенісу левітує над консоллю Xbox Series X, так як потоки повітря з вентиляції змушую м'яч перебувати в повітрі.

Також Знай.uа повідомляв, компанія BMW представила новий електричний скутер, який сподобається любителям сміливого дизайну, а також доставщикам їжі. Про ціни і дату виходу поки говорити рано.