Якщо ви коли-небудь їхали за бетонною вантажівкою, ви, можливо, задавалися питанням, що б ви зробили, якби раптом бетон почав сипатися з вантажівки прямо на ваш шлях. Однак, швидше за все, ви не замислювалися про те, що може трапитися, якщо проїжджаючий попереду вантажівка з бетономішалкою вріжеться в естакаду. Як показує це відео, наслідки можуть бути катастрофічними.

Читайте Знай в Google News!

Цей кліп був знятий в Росії. Все починається відносно спокійно і знімається з відеореєстратора автомобіля, наступного за бетонною вантажівкою. Ніщо не здається незвичайним, поки верх вантажівки не впирається в бетонну естакаду.

За словами коментаторів Reddit, перешкода зовсім не шляхопровід, а замість цього використовується для попередження водіїв вантажівок, якщо їх автомобілі занадто високі, щоб проїхати під мостом прямо попереду. Після цього удару все впало прямо на машину творця відео.

I will never follow these things that close now. from IdiotsInCars

Популярні новини зараз
Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним" Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі
Показати ще

Тим не менш, у водія були рефлекси, щоб різко натиснути на гальма, коли міст руйнувався. Хоча маневр екстреного гальмування не зупинив машину від удару, він, по всій видимості, запобіг руйнуванню всієї кабіни автомобіля і неминуче поранення або навіть смерть водія. На щастя, водій не отримав жодних травм.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що космічне агентство NASA виявило наявність води на місяці, причому у величезних кількостях. Звичайно, щоб переконатися в цьому, потрібен як мінімум дрон, так як за заявою вчені, вода криється в тіні.

Як повідомляв Знай.uа, в мережі з'явилося фото, на якому м'яч настільного тенісу левітує над консоллю Xbox Series X, так як потоки повітря з вентиляції змушую м'яч перебувати в повітрі.

Також Знай.uа повідомляв, компанія BMW представила новий електричний скутер, який сподобається любителям сміливого дизайну, а також доставщикам їжі. Про ціни і дату виходу поки говорити рано.