Бета-функція повного автопілот Tesla (FSD) має можливість автоматично складати бічні дзеркала заднього виду при русі в обмеженому просторі.

Читайте Знай в Google News!

Перший приклад такого варіанту використання був опублікований на каналі Whole Mars Catalog в короткому відео, коли машина опинилася між бар'єром і вантажівкою.

Як тільки оточення стало менш тісним, дзеркала швидко розгорнулися. В цілому це зайняло всього кілька секунд.

Популярні новини зараз
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Це дійсно крута функція. Це автоматично і підвищує безпеку. Ми припускаємо, що як тільки автомобілі стануть повністю автономними, дзеркала будуть постійно складатися, щоб знизити опір і підвищити ефективність. Однак, зараз це неможливо, так як автопілот не працює на всі 100%, а водій завжди несе відповідальність на дорозі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що космічне агентство NASA виявило наявність води на місяці, причому у величезних кількостях. Звичайно, щоб переконатися в цьому, потрібен як мінімум дрон, так як за заявою вчені, вода криється в тіні.

Як повідомляв Знай.uа, в мережі з'явилося фото, на якому м'яч настільного тенісу левітує над консоллю Xbox Series X, так як потоки повітря з вентиляції змушую м'яч перебувати в повітрі.

Також Знай.uа повідомляв, компанія BMW представила новий електричний скутер, який сподобається любителям сміливого дизайну, а також доставщикам їжі. Про ціни і дату виходу поки говорити рано.