Компанія LG відкрила попереднє замовлення на топову модель телевізора 2020 року – OLED 88ZX9LA. Надвеликий екран 88 дюймів, новітня матриця з роздільною здатністю 8К, та інтелектуальний процесор α9 III покоління – сучасне диво технологічного мистецтва вже доступне в Україні!

На виставці споживчої електроніки CES 2020 інноваційний телевізор компанії LG з роздільною здатністю 8К та діагоналлю 88 дюймів став лауреатом премії Innovation Awards у категорії «Цифрове зображення та фотографія». І вже сьогодні флагманський телевізор преміальної лінійки LG SIGNATURE OLED 88ZX9LA, якого так чекали у світі, доступний в Україні. Вражаюча деталізація, інтелектуальне управління та насичення фірмовими технологіями робить 88ZX9LA претендентом на звання кращого OLED-дисплею у світі.

OLED 8К від LG
Фото 1 из 4. OLED 8К від LG
OLED 8К від LG
Фото 2 из 4. OLED 8К від LG
OLED 8К від LG
Фото 3 из 4. OLED 8К від LG
OLED 8К від LG
Фото 4 из 4. OLED 8К від LG

Неперевершену яскравість зображення флагманської моделі 88ZX9LA забезпечує фірмова матриця OLED з роздільною здатністю 7680х4320 пікселів. Великий екран вміщує 100 мільйонів самопідсвічуваних світлодіодів, які не тільки відображають кольори з неймовірною точністю, але й передають нескінчену глибину чорного. Як результат – дивовижна чіткість, контрастність та реалістичність зображення 8К кожного кадру!

Новітня модель оснащена алгоритмами глибокого навчання. Вони перетворюють зображення 2К та 4К на найбільш реалістичне зображення 8К, дозволяючи насолоджуватися більш якісним та чітким зображенням з меншим рівнем вад. Підтримка кодеків HEVC, AV1 та VP91 дозволяє переглядати улюблений контент на YouTube, сервісах потокової трансляції або накопичувачах USB у форматі максимальної чіткості та контрастності 8К.

Популярні новини зараз
У жовтні українці отримають одразу три платіжки за газ: за що доведеться доплачувати 570 гривень щоб не померти з голоду: пенсіонери отримають жалюгідні виплати Ціни різко пішли вниз: вартість нерухомості стрімко падає Пенсія за новими правилами: українці отримуватимуть виплати за бали
Показати ще

Серцем топового LG SIGNATURE OLED 88ZX9LA є інтелектуальний процесор α9 8К Gen3, який забезпечує контент максимальною глибиною. Він аналізує все, що відбувається на екранні в режимі реального часу, та автоматично налаштовує зображення та звук, щоб забезпечити ефект присутності. Завдяки технологіям Dolby Vision IQ та Dolby Atmos, яскравість та насиченість екрану регулюються в залежності від умов освітлення та жанру контенту. Інноваційні технології роблять зображення та звук надзвичайно об’ємними та захопливими, а технологія FILMMAKER MODE™ автоматично зберігає оригінальний формат зображення та кількість кадрів. Фільми транслюються так, ніби ви дивитеся їх у кінотеатрі!

Преміальність ультрасучасного телевізора проявляється в підтримці технології LG AI ThinQ, яка перетворює телевізор на центр управління системою домашніх приладів Home IoT. Також телевізори оснащені технологією AirPlay2. Більше не потрібно шукати пульт дистанційного керування! Достатньо просто задати команду голосом, і система миттєво розпізнає його.

LG SIGNATURE OLED 88ZX9LA просто створений для розваг. В ньому вже вбудовано безліч потокових сервісів, серед яких не тільки стандартні IVI та Megogo, але й додатки Apple TV, Netflix і LG Channels. Тисячі фільмів, шоу та телепередач - в одному місці та в максимальній якості!

Завдяки підтримці NVIDIA G-SYNC сумісних відеокарт, телевізор 88ZX9LA буквально створений для ігор. Забезпечуючи час відгуку в 1 мс, він надає рішучу перевагу у грі, виключає мерехтіння та лаги, а підтримка HDMI 2.1. VRR, ALLM і eARC гарантує плавність рухів та реалістичність кожної деталі. OLED 88ZX9LA не просто розважає – він занурює у гру, створюючи іншу реальність!

Дивитися спортивні трансляції на 88 дюймовому екрані нового OLED – справжнє задоволення. Технологія Motion Pro дозволяє побачити навіть найшвидші рухи без розмитості, і не пропустити найголовніше. Зображення, атмосфера, звук – повний ефект присутності!

Приголомшливий LG SIGNATURE OLED 88ZX9LA має без рамковий дизайн і у своїй верхній частині не перевищує 10 мм завширшки. Це дозволяє йому ідеально вписатися в інтер’єр, не перевантажуючи його, та стати повноцінним елементом дизайну. Величний пристрій встановлюється на стильну підставку сріблясто-матового кольору, яка не тільки у утримує телевізор, але й містить в собі сабвуфери для більш об’ємного звуку.

LG SIGNATURE OLED 88ZX9LA – створений стати лідером серед 8К OLED телевізорів, який не боїться конкурентів. Стати власником ультрасучасної моделі можна вже сьогодні за попереднім замовленням.