Sony, виробник найбільш продаваної, консолі PlayStation 5, випустила свою довгоочікувану консоль сьогодні на тлі епідемії COVID-19 і, як повідомляється, розпродана в перший день її запуску, згідно зі звітом Reuter.

Читайте Знай в Google News!

Ця розпродаж заснована на упередженні, що багато людей проводять більше часу вдома, граючи в ігри, через пандемію COVID-19, що знижує соціальну мобільність у всьому світі.

Sony раніше запустила веб-сайт для своїх продажів PS5, щоб підтримувати соціальне дистанціювання, закликаючи його " бути в безпеці, залишатися вдома і робити замовлення онлайн”,

Sony PlayStation 5, Sony
Sony PlayStation 5, Sony

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей
Показати ще

Компанія відзначила вражаючі продажі у своїй рідній країні-Японії, якій в деяких випадках доводилося проводити лотереї для поширення обмежених консолей.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що космічне агентство NASA виявило наявність води на місяці, причому у величезних кількостях. Звичайно, щоб переконатися в цьому, потрібен як мінімум дрон, так як за заявою вчені, вода криється в тіні.

Як повідомляв Знай.uа, в мережі з'явилося фото, на якому м'яч настільного тенісу левітує над консоллю Xbox Series X, так як потоки повітря з вентиляції змушую м'яч перебувати в повітрі.

Також Знай.uа повідомляв, компанія BMW представила новий електричний скутер, який сподобається любителям сміливого дизайну, а також доставщикам їжі. Про ціни і дату виходу поки говорити рано.